Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Pasta med oksekød og porrer i flødesovs

Henriette akHenriette Kristiansen

Nem ganeforkælende hverdagsmad. Variation i hverdagsmaden? Her kan alle kan være med.

14. juni 2024
Her får I en lækker cremet en af slagsen med masser af smag og gode sager; pasta med oksekød og porrer i en lækker flødesovs. Super simpelt, hurtigt, nemt og godt.
Pasta med oksekød og porrer i flødesovs

Opskrift på pasta med oksekød og porrer i flødesovs

Årh nogle gange skal der bare pasta til, ikke….? Her får I en lækker cremet en af slagsen med masser af smag og gode sager; pasta med oksekød og porrer i en lækker flødesovs.

Super simpelt, hurtigt, nemt og godt.

Top den med parmesan og persille og dine smagsløg vil danse.


Pasta med oksekød og porrer i flødesovs
Servings: 4 personer

Pasta med oksekød og porrer i flødesovs

Her får I en lækker cremet en af slagsen med masser af smag og gode sager; pasta med oksekød og porrer i en lækker flødesovs. Super simpelt, hurtigt, nemt og godt.
Author: Henriette Kristiansen
Ret: Hovedret
Køkken: Dansk
Tilb. tid: 25 minutter

Ingredients

  • 250 gram Pasta
  • 1 stk. Løg
  • 2 fed Hvidløg
  • 300 gram Oksekød i tern/strimler
  • 200 gram Champignon
  • 1/2 stk. Porre i skiver
  • 1 deciliter Hvidvin
  • 3 deciliter Vand
  • 2 1/2 deciliter Madlavningsfløde
  • 1 stk. Oksebouillonterning
  • 1 tsk Basilikum tørret
  • 1/2 tsk Oregano tørret
  • Salt og Peber lidt
  • Citronsaft lidt

Topping

  • 25 gram Parmesan revet
  • 1 håndfuld Frisk persille

Instructions

  • Sæt pastaen til kogning.
  • Hak løg og hvidløg fint og svits det på en dyb pande eller gryde. Skær svampe i skiver og tilføj, svits med 4-5 min.
  • Tilføj oksekødet og lad det brune.
  • Tilføj porrer og steg med et par minutter.
  • Tilføj hvidvin og lad det simre 3 min, så alkoholen fordamper.
  • Tilføj vand, fløde, bouillonterning, basilikum, og oregano – lad det hele simre 4-5 minutter.
  • Dræn pastaen for vand og vend den i panden. Smag til med salt, peber og citronsaft og server med parmesan og persille på toppen.