
Opskrift på pasta med oksekød og porrer i flødesovs
Årh nogle gange skal der bare pasta til, ikke….? Her får I en lækker cremet en af slagsen med masser af smag og gode sager; pasta med oksekød og porrer i en lækker flødesovs.
Super simpelt, hurtigt, nemt og godt.
Top den med parmesan og persille og dine smagsløg vil danse.

Pasta med oksekød og porrer i flødesovs
Ingredients
- 250 gram Pasta
- 1 stk. Løg
- 2 fed Hvidløg
- 300 gram Oksekød i tern/strimler
- 200 gram Champignon
- 1/2 stk. Porre i skiver
- 1 deciliter Hvidvin
- 3 deciliter Vand
- 2 1/2 deciliter Madlavningsfløde
- 1 stk. Oksebouillonterning
- 1 tsk Basilikum tørret
- 1/2 tsk Oregano tørret
- Salt og Peber lidt
- Citronsaft lidt
Topping
- 25 gram Parmesan revet
- 1 håndfuld Frisk persille
Instructions
- Sæt pastaen til kogning.
- Hak løg og hvidløg fint og svits det på en dyb pande eller gryde. Skær svampe i skiver og tilføj, svits med 4-5 min.
- Tilføj oksekødet og lad det brune.
- Tilføj porrer og steg med et par minutter.
- Tilføj hvidvin og lad det simre 3 min, så alkoholen fordamper.
- Tilføj vand, fløde, bouillonterning, basilikum, og oregano – lad det hele simre 4-5 minutter.
- Dræn pastaen for vand og vend den i panden. Smag til med salt, peber og citronsaft og server med parmesan og persille på toppen.