x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Pandekager med nektariner

ANETTE SøSTRøM ASMUSSEN | 25. oktober 2018

Lækre, smørbagte pandekager bliver man aldrig træt af, og de kan spises på alle tider af døgnet!

Server de søde pandekager med frisk frugt, f.eks. nektariner, og is, f.eks. en god vaniljeis.

Bliver der rester tilbage, kan pandekagerne fint gemmes til dagen efter og lunes i ovnen.


Redaktion: Se vores lækre pandekager uden sukker her.


Pandekager med nektariner

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 30 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen

Ingredienser

  • 2 stk. Æg
  • 3 deciliter Mælk
  • 250 gram Hvedemel
  • 3 tsk. Bagepulver
  • 2 tsk. Vaniljesukker
  • 70 clove Sukker
  • 200 gram Smør smeltet
  • Smør til bagning

Sådan gør du

  • Kom æg og mælk i en skål.
    Pisk det sammen med en elpisker (eller brug en røremaskine).
    Bland hvedemel, sukker, bagepulver og vaniljesukker sammen i en skål.
    Tilsæt de tørre ingredienser til mælke/æggeblandingen drysset igennem en sigte.
    Rør alt godt sammen.
    Kom til sidst det smeltede smør i dejen.
    Opvarm en pande med smør og bag fine, tynde pandekager.
    Server pandekagerne med tern af friske, modne nektariner og en god vaniljeis.

Om forfatteren


Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.