Opskrift på pandekager med grahamsmel
Hvem elsker ikke pandekager? Her får du en sundere udgave med grahamsmel, hvilket gør pandekagerne lidt grovere og mere mættende.
Fyld pandekagerne med jeres yndlingsmarmelade og sukker – eller måske is? Gør pandekagerne ekstra lækre med frisk frugt og friske bær. Har du prøvet kombinationen af vaniljeis, banan og nutella? Dét er en vinder.
Tag børnene med i køkkenet, og hyg jer med pandekagebagning i weekenden eller en eftermiddag med god tid.
God fornøjelse.
Redaktion: Se vores lækre pandekager uden sukker her.

Pandekager med grahamsmel
Ingredienser
- 1 deciliter Hvedemel
- 1 deciliter Grahamsmel
- 3 deciliter Mælk
- 1 stk. Æg
- 1 knivspids Salt
- 1 spsk. Sukker
- 10 gram Smør Til stegning
Sådan gør du
- Bland alle ingredienserne i en skål og pisk dem sammen til en jævn masse. Smag pandekagedejen til med sukker og salt efter behov. Steg pandekagerne på en pande ved middel varme i smør.