Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Pandekager med grahamsmel

Anette-Anette Søstrøm Asmussen
 

Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.

9. april 2019

Opskrift på pandekager med grahamsmel

Hvem elsker ikke pandekager? Her får du en sundere udgave med grahamsmel, hvilket gør pandekagerne lidt grovere og mere mættende.

Fyld pandekagerne med jeres yndlingsmarmelade og sukker – eller måske is? Gør pandekagerne ekstra lækre med frisk frugt og friske bær. Har du prøvet kombinationen af vaniljeis, banan og nutella? Dét er en vinder.

Tag børnene med i køkkenet, og hyg jer med pandekagebagning i weekenden eller en eftermiddag med god tid.

God fornøjelse.

Redaktion: Se vores lækre pandekager uden sukker her.


Servings: 6 Portioner

Pandekager med grahamsmel

Author: Anette Søstrøm Asmussen
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 15 minutter

Ingredienser

  • 1 deciliter Hvedemel
  • 1 deciliter Grahamsmel
  • 3 deciliter Mælk
  • 1 stk. Æg
  • 1 knivspids Salt
  • 1 spsk. Sukker
  • 10 gram Smør Til stegning

Sådan gør du

  • Bland alle ingredienserne i en skål og pisk dem sammen til en jævn masse. 
    Smag pandekagedejen til med sukker og salt efter behov. 
    Steg pandekagerne på en pande ved middel varme i smør. 
    Pandekager med grahamsmel
    Pandekager med grahamsmel