x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Pandekager med grahamsmel

ANETTE SøSTRøM ASMUSSEN | 9. april 2019

Hvem elsker ikke pandekager? Her får du en sundere udgave med grahamsmel, hvilket gør pandekagerne lidt grovere og mere mættende.

Fyld pandekagerne med jeres yndlingsmarmelade og sukker – eller måske is? Gør pandekagerne ekstra lækre med frisk frugt og friske bær. Har du prøvet kombinationen af vaniljeis, banan og nutella? Dét er en vinder.

Tag børnene med i køkkenet, og hyg jer med pandekagebagning i weekenden eller en eftermiddag med god tid.

God fornøjelse.


Redaktion: Se vores lækre pandekager uden sukker her.


Pandekager med grahamsmel

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 15 minutter
Antal: 6 Portioner
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen

Ingredienser

  • 1 deciliter Hvedemel
  • 1 deciliter Grahamsmel
  • 3 deciliter Mælk
  • 1 stk. Æg
  • 1 knsp. Salt
  • 1 spsk. Sukker
  • 10 gram Smør Til stegning

Sådan gør du

  • Bland alle ingredienserne i en skål og pisk dem sammen til en jævn masse. 
    Smag pandekagedejen til med sukker og salt efter behov. 
    Steg pandekagerne på en pande ved middel varme i smør. 
    Pandekager med grahamsmel
    Pandekager med grahamsmel

Om forfatteren


Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.