
Opskrift på oreo cheesecake
Denne lækre Oreo Cheesecake er en sikker vinder blandt både børn og voksne. Den er utroligt nem at lave og kræver ingen bagning, hvilket gør den til den perfekte dessert til enhver lejlighed. Med en sprød bund af knuste Oreo-kiks, en fløjlsblød creme fyldt med flødeost og cremefraiche samt en dekoration med endnu flere Oreo-kiks og flødeskum, er denne cheesecake både smuk at se på og uimodståelig at smage.
Kagen kan forberedes dagen før, så den er klar til servering, når gæsterne kommer. Den kræver minimal indsats, men resultatet er en imponerende dessert, der ser ud som om, den har taget timer at lave. Oreo Cheesecake er også en god mulighed for dem, der ikke har meget erfaring med bagning, da processen er meget enkel og ligetil. Perfekt til fødselsdage, fester eller bare en hyggelig aften med familien.
Server denne kage, og se hvordan den hurtigt bliver midtpunktet på dessertbordet. Kombinationen af chokolade, vanilje og fløde skaber en smagsoplevelse, der er både rig og tilfredsstillende. Husk at gemme opskriften, for du vil helt sikkert blive bedt om at lave denne lækre cheesecake igen og igen.

Oreo cheesecake
Grej
- 1 Bageform Ø 22 cm
Ingredienser
Bund
- 300 gram Kiks Oreos
- 100 gram Smør
Creme
- 5 stk. Husblasblade
- 1 tsk Vaniljesukker
- 125 gram Flormelis
- 200 gram Flødeost naturel
- 2,5 deciliter Creme Fraiche
- 4 deciliter Fløde
- 8 stk. Kiks knuste Oreo-kiks
Pynt
- 2 deciliter Fløde
- 8 stk. Kiks Oreo-kiks
Sådan gør du
Bund
- Knus kiksene til krummer, smelt smørret og bland det sammen.
- Fordel bunden i en form med kageplast (ca. 22-23 cm i diameter).
- Tryk bunden let ned og stil på køl.
Creme
- Udblød husblas i koldt vand.
- Pisk fløden til en letpisket skum.
- Pisk cremefraiche, flødeost, flormelis og vaniljesukker sammen i en anden skål.
- Knus Oreo-kiksene og bland det med ostemassen.
- Smelt husblas i en lille skål med det vand, der hænger ved.
- Kom en ske ostemasse i husblassen og temperer husblassen. Tilsæt en ske mere og rør godt rundt.
- Tilsæt husblas til ostemassen og rør godt og hurtigt sammen (pisk evt. hurtigt med piskeris).
- Vend det letpiskede fløde i og fordel massen oven på bunden.
- Stil på køl i mindst 3 timer.
Pynt
- Pisk fløde til flødeskum og kom i en sprøjtepose med stjernetylle.
- Tag kagen ud og pynt den med fløde og flere Oreo-kiks.