Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Øf Hot Dog

Per Asmussen
   

Per er stifter af og redaktør på GastroFun.dk. Pers hjerte banker især for sous vide-teknikken, saucer og krogmodnet kød. Hans mission er at få danskerne til at spise bedre, lege og eksperimentere i køkkenet.

14. juni 2024
Prøv Jesper Græms populære Øf Hot Dog fra Rasses Skovpølser. Perfekt til to personer, med frankfurtere indpakket i bacon, Gouda og hjemmelavet baconmayonnaise. En gourmet hotdog oplevelse!
Øf Hot Dog

Opskrift på Øf hot dog

Denne opskrift på Øf Hot Dog er lavet af Jesper Græm i den tid han havde Rasses Skovpølser. Han var kendt for sin bøfsandwich og her bruger han gris på mange forskellige måder i en deljig gourmet hot dog.

Den kombinerer klassiske smage med et moderne twist og er perfekt til en hurtig, men lækker middag for to personer. Hemmeligheden bag denne opskrift ligger i brugen af kvalitetsingredienser, der hver især bidrager til den samlede smagsoplevelse. Den sprøde bacon omkring de saftige frankfurtere giver en fantastisk kontrast, mens den revne Gouda tilfører en nøddeagtig smag og cremet konsistens. Den hjemmelavede baconmayonnaise tilføjer en ekstra dimension af dybde og rigdom, der gør denne hotdog til noget helt særligt. Pyntet med frisk karse, får du en friskhed og let krydret smag, der balancerer de rige ingredienser perfekt. Denne opskrift er ikke bare en hotdog, det er en gourmetoplevelse i sig selv.


Øf Hot Dog
Antal: 2 personer

Øf Hot Dog

Prøv Jesper Græms populære Øf Hot Dog fra Rasses Skovpølser. Perfekt til to personer, med frankfurtere indpakket i bacon, Gouda og hjemmelavet baconmayonnaise. En gourmet hotdog oplevelse!
Forfatter: Per Asmussen
Ret: Frokost, Hovedret, Snack
Køkken: Dansk
Forb. tid: 20 minutter
Tilb. tid: 10 minutter

Ingredienser

  • 2 stk. Pølser Frankfurter
  • 4 skiver Bacon
  • 50 gram Gouda eller en anden god krystalliseret ost – revet
  • Karse

Baconmayonnaise

  • 2 deciliter Mayonnaise gerne hjemmelavet
  • 4 skiver Bacon

Sådan gør du

Baconmayonnaise

  • Sprødsteg baconen og hak det fint.
  • Pisk en mayonnaise og tilsæt det sprøde bacon til sidst.

Øf Hot Dog

  • Rul hver pølse ind i 2 skiver bacon.
  • Steg de baconindpakkede pølser ved middelhøj varme i cirka 10 minutter, indtil baconen er sprød og pølserne gennemvarme.
  • Placer pølserne i hotdogbrød eller server dem på en tallerken.
  • Top med den revne Gouda og drys karse over.
  • Servér med den hjemmelavede baconmayonnaise som dip eller smør det direkte på pølserne.
  • Velbekomme!

Noter

Øf Hot Dog