Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Nutellacupcakes

Henriette akHenriette Kristiansen

Nem ganeforkælende hverdagsmad. Variation i hverdagsmaden? Her kan alle kan være med.

28. juni 2019

Opskrift på nutellacupcakes

Nutellacupcake…. ?
Intens chokoladenydelse i hver smag… det er og blir mine yndlings… ? 


Antal: 16 stk.

Nutellacupcakes

Forfatter: Henriette Kristiansen
Forb. tid: 20 minutter
Tilb. tid: 20 minutter

Ingredienser

Nutellacupcakes

  • 3 stk. Æg
  • 225 gram Sukker
  • 1 tsk. Vaniljesukker
  • 150 gram Smør
  • 150 gram Chokolade
  • 3 tsk. Kakao pulver Usødet
  • 150 gram Hvedemel
  • 2 tsk. Bagepulver
  • 0.5 tsk. Salt
  • 2 deciliter Mælk
  • 100 gram Mørk chokolade Hakket
  • 12 tsk. Nutella

Frosting

  • 100 gram Smør Blødt. Brug ikke margarine.
  • 200 gram Flormelis
  • 50 gram Flødeost Naturel
  • 100 gram Chokolade Smeltet
  • 1 spsk. Kakao pulver Usødet

Sådan gør du

Cupcakes

  • Pisk æg, sukker og vanillesukker luftigt.
    Smelt smør og chokolade i en gryde ved lav varme og vend det i æggemassen.
    Sigt kakao, mel, bagepulver og salt i dejen, vend rundt.
    Vend mælk i.
    Rør til jævn dej.
    Rør det hakkede chokolade i. 
    Fordel dejen i papirsforme, gerne placeret i faste muffinsforme.
    Bag ved 175 grader varmluft i 15-17 minutter.
     

Frosting

  • Imens de bager kan du lave frostingen: 
    Rør smør, flormelis og kakao godt sammen med håndmixer.
    Vend forsigtigt flødeost og smeltet chokolade i til fin glat frosting.
    Put i sprøjtepose med stjernetyl og læg på køl til det skal bruges. 
    Når kagerne er kølet af skæres et hul ned i midten af hver.
    Fjern overskydende dej fra hullet og fyld det med nutella, ca 1 tsk i hver.
    Pynt med frostingen og server ?