Opskrift på nutellacupcakes
Nutellacupcake…. ?
Intens chokoladenydelse i hver smag… det er og blir mine yndlings… ?

Antal: stk.
Nutellacupcakes
Ingredienser
Nutellacupcakes
- 3 stk. Æg
- 225 gram Sukker
- 1 tsk. Vaniljesukker
- 150 gram Smør
- 150 gram Chokolade
- 3 tsk. Kakao pulver Usødet
- 150 gram Hvedemel
- 2 tsk. Bagepulver
- 0.5 tsk. Salt
- 2 deciliter Mælk
- 100 gram Mørk chokolade Hakket
- 12 tsk. Nutella
Frosting
- 100 gram Smør Blødt. Brug ikke margarine.
- 200 gram Flormelis
- 50 gram Flødeost Naturel
- 100 gram Chokolade Smeltet
- 1 spsk. Kakao pulver Usødet
Sådan gør du
Cupcakes
- Pisk æg, sukker og vanillesukker luftigt. Smelt smør og chokolade i en gryde ved lav varme og vend det i æggemassen. Sigt kakao, mel, bagepulver og salt i dejen, vend rundt. Vend mælk i. Rør til jævn dej. Rør det hakkede chokolade i. Fordel dejen i papirsforme, gerne placeret i faste muffinsforme. Bag ved 175 grader varmluft i 15-17 minutter.
Frosting
- Imens de bager kan du lave frostingen: Rør smør, flormelis og kakao godt sammen med håndmixer. Vend forsigtigt flødeost og smeltet chokolade i til fin glat frosting. Put i sprøjtepose med stjernetyl og læg på køl til det skal bruges. Når kagerne er kølet af skæres et hul ned i midten af hver. Fjern overskydende dej fra hullet og fyld det med nutella, ca 1 tsk i hver. Pynt med frostingen og server ?