Opskrift på nudelsuppe
En hurtig og nem løsning på en travl hverdag, hvor man har lyst til et sundt og mættende måltid.
Kog en stor portion hønsekødssuppe, når du har en tilpas mængde kyllingeskrog i fryseren og frys suppen i passende portioner.
Så er det nemt at tage suppen op, når du skal bruge den, og f.eks. forvandle den til denne lækre nudelsuppe.

Nudelsuppe
Ingredienser
- 1.5 liter Hønsesuppe hjemmelavet - se link i opskriften
- 0.5 stk. Spidskål rødt eller almindeligt
- 3 stk. Gulerødder
- 300 gram nudler ægnudler - brug dem, der kun skal koge i to minutter
- Kød- og melboller fra frost
- Krydderier salt og peber
Sådan gør du
- Kom suppen i en gryde og lad den koge op. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver. Skær spidskål i kvarte og fjern stokken. Skær derefter kålen i fine både. Fordel gulerødder, spidskål, nudler og frosne kød- og melboller i 4 suppeskåle. Hæld den kogende suppe over ingredienserne i skålene og lad det stå i wt par minutter. Server evt. suppen med et godt brød som tilbehør.