ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Nudelsuppe

PER ASMUSSEN | 8. oktober 2018

En hurtig og nem løsning på en travl hverdag, hvor man har lyst til et sundt og mættende måltid.

Kog en stor portion hønsekødssuppe, når du har en tilpas mængde kyllingeskrog i fryseren og frys suppen i passende portioner. 

Så er det nemt at tage suppen op, når du skal bruge den, og f.eks. forvandle den til denne lækre nudelsuppe.


Antal: 4 Portioner

Nudelsuppe

No ratings yet
Udskriv Pin Del på Facebook
Forfatter: Per Asmussen
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 3 minutter
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!

Ingredienser

  • 1.5 liter Hønsesuppe hjemmelavet - se link i opskriften
  • 0.5 stk. Spidskål rødt eller almindeligt
  • 3 stk. Gulerødder
  • 300 gram nudler ægnudler - brug dem, der kun skal koge i to minutter
  • Kød- og melboller fra frost
  • Krydderier salt og peber

Sådan gør du

  • Kom suppen i en gryde og lad den koge op.
    Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver.
    Skær spidskål i kvarte og fjern stokken. Skær derefter kålen i fine både.
    Fordel gulerødder, spidskål, nudler og frosne kød- og melboller i 4 suppeskåle.
    Hæld den kogende suppe over ingredienserne i skålene og lad det stå i wt par minutter.
    Server evt. suppen med et godt brød som tilbehør.
    Nudelsuppe

Om forfatteren


Per er stifter af og redaktør på GastroFun.dk. Pers hjerte banker især for sous vide-teknikken, saucer og krogmodnet kød. Hans mission er at få danskerne til at spise bedre, lege og eksperimentere i køkkenet.