Opskrift på msabaha
MSABAHA ♥️
Min udgave af den dejlige orientalske hummus morgenmad.

Antal: personer
Msabaha
Grej
- Blender (Mulighed 1)
- Foodprocessor (Mulighed 2)
Ingredienser
- 1 can Kikærter
- 4 spsk. Tahin
- 6 spsk. Citronsaft
- 1 fed Hvidløg
- Persille
- Paprika
- Sumak
- Olie til stegning
- Salt
Sådan gør du
- Start med at sætte dine kikærter i blød over natten, og kog dem efter anvisning på pakken. Når kikærterne er færdigkogte, hældes vandet fra. Tag derefter 4-5 spsk kogte kikærter i en blender eller foodprocessor, sammen med 4 spsk tahin og 1 hakket fed hvidløg. Imens det blendes sammen, tilføjes vand og citronsaft lidt efter lidt. Tilføj mere vand eller citron, hvis det behøves. Massen skal have en tynd yoghurt konsistens. Imens det hele blender sammen, steges et par skefulde kikærter i olie med en smule paprika. Når kikærterne er blevet gyldne, tages de op, og vendes let i sumak og paprika. Anret den blendede “Yoghurt” i en skål, og tilføj et par skefulde kogte kikærter, og dernæst en skefuld stegte kikærter. Tilføj hakket persille, og drys en smule sumak og paprika over. Til sidst tilføjes en smule olivenolie i siderne. Nydes med et lækkert brød ✨