x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Mozzarella sticks

MADFLABEN | 20. april 2020

“GOUDA”- VERSION af de dejlige mozzarella sticks, der er et sikkert hit på din fastfood restaurant.

Dette er en luksusudgave med gouda ost og en pankopanering, så de bliver ekstra sprøde.

En super dejlig snack, forret eller tilbehør sammen med f.eks. en tomatsauce eller aioli.


Mozzarella sticks

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 2 timer 10 minutter
Tilb. tid: 20 minutter
Antal: 20 stk.
Forfatter: Madflaben

Ingredienser

  • 450 gram ost Gouda blokost
  • 4 stk. Æg M/L
  • 150 gram Panko rasp
  • 50 gram Hvedemel
  • 1 spsk. Herbes de Provence kan udskiftes med lige den tørrede krydderurt som du føler for!
  • 1 deciliter Parmesan Parmigiano-Reggiano
  • 1 tsk. Cayennepeber
  • Salt og peber
  • 7 deciliter Olie Neutralolie såsom: Raps-, solsikke-, avokado-, eller peanutolie

Sådan gør du

  • • Skær osten ud i sticks (ca. 1 cm tykkelse)
    • Pisk æg i en skål
    • Bland panko med Herbs de Provence, revet parmasan, cayenne peber, salt og peber i en anden skål.
    • Vend alle ostesticksene i hvedemelen.
    • Vend derefter ostesticksene i æggene og efterfølgende i pankoblandingen.
    • Sørg for at ostesticksene er fuldt dækket! • Gør dette med alle ostesticksene, og placer på tallerken.
    • Derefter dobbeltpanerer man.
    • Gentag paneringen i æggene og panko-blandingen (ikke i hvedemelet)
    • Frys derefter sticksene i min. 2 timer. 
    • Varm olien op til ca. 180 grader (eller test med en træske i olien)
    • Når olien er klar, placeres 3-4 sticks i olien (overfyld ikke gryden)
    • Friteres til de er gyldne.
    • Dræn olien fra på et stykke køkkenrulle.
    • Server med f.eks. aioli og tomatsauce. 

Om forfatteren


Madflaben er glad for snaskede og smagfulde opskrifter.

Følg os på Instagram her.