Opskrift på morgenmadstærte
De her mini-morgenmadstærter er sprøde i kanten og fyldt med lækkert fyld indeni.
De kan varieres i det uendelige og er i ovnen på 5 minutter.
Det en fin måde at få brugt sit overskydende toastbrød på og de klæder ethvert morgenmads – eller brunchbord. Genialt… ?
I denne udgave har jeg brugt pesto, seranoskinke, revet ost og selvfølgelig æg… Men brug lige hvad du synes ?
Morgenmadstærte
Ingredienser
- 4 skiver Brød Toast-/sandwichbrød
- 1 tsk. Pesto Grøn pesto i en god kvalitet
- 1 tsk. Flødeost Naturel
- 1 skiver Serranoskinke (reklamelink) Eller alm. skinke
- Revet ost 1 lille håndfuld
- 4 stk. Æg
- Krydderier Salt, peber, timian og oregano
Sådan gør du
- Rul de 4 toastbrød flade med en kagerulle. Placer dem i hver deres faste muffinsforme og tryk ned i bunden, så de danner hver en skål. Er brødet for stort, kan du skære lidt af kanterne. Rør pesto og flødeost sammen og smør lidt af blandingen i hver skål. Del skinkeskiven i 4 og put et stykke i hver skål sammen med lidt revet ost. Drys med salt og peber. Slå et æg ud i hver og drys timian og oregano ovenpå. Bag 15 minutter ved 175 grader varmluft. Server ?