x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Morgenmadstærte

HENRIETTE KRISTIANSEN | 31. maj 2019

De her mini-morgenmadstærter er sprøde i kanten og fyldt med lækkert fyld indeni.

De kan varieres i det uendelige og er i ovnen på 5 minutter.

Det en fin måde at få brugt sit overskydende toastbrød på og de klæder ethvert morgenmads – eller brunchbord. Genialt… ?

I denne udgave har jeg brugt pesto, seranoskinke, revet ost og selvfølgelig æg… Men brug lige hvad du synes ?


Morgenmadstærte

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 15 minutter
Antal: 4 stk.
Forfatter: Henriette Kristiansen

Ingredienser

  • 4 loaf Brød Toast-/sandwichbrød
  • 1 tsk. Pesto Grøn pesto i en god kvalitet
  • 1 tsk. Flødeost Naturel
  • 1 loaf Serranoskinke Eller alm. skinke
  • Revet ost 1 lille håndfuld
  • 4 stk. Æg
  • Krydderier Salt, peber, timian og oregano

Sådan gør du

  • Rul de 4 toastbrød flade med en kagerulle.
    Placer dem i hver deres faste muffinsforme og tryk ned i bunden, så de danner hver en skål.
    Er brødet for stort, kan du skære lidt af kanterne.
    Rør pesto og flødeost sammen og smør lidt af blandingen i hver skål.
    Del skinkeskiven i 4 og put et stykke i hver skål sammen med lidt revet ost.
    Drys med salt og peber.
    Slå et æg ud i hver og drys timian og oregano ovenpå.
    Bag 15 minutter ved 175 grader varmluft.
    Server ?
    Morgenmadstærte

Om forfatteren


Instragram madblogger (henriette_ak)

Følg min Instagram profil her.