x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Morgenmadsmuffins

HENRIETTE KRISTIANSEN | 13. september 2019

God tid i dag betød lidt lækkert til morgenmad ?

De her muffins er fyldt med grove meltyper og chiafrø, så de mætter længe og er slet ikk så syndige som de smager.

De er saftige og svampede af gulerødder og har sødme fra banan.

På toppen er et sprødt dække af havregryn og kanel. ?

Gør jer selv en tjeneste og prøv dem! ?


Morgenmadsmuffins

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 20 minutter
Antal: 12 stk.
Forfatter: Henriette Kristiansen

Ingredienser

Muffins

  • 3 stk. Æg
  • 0.5 deciliter Rørsukker
  • 2 stk. Moden Banan
  • 0.5 deciliter Rapsolie
  • 1 deciliter Yoghurt naturel
  • 1 deciliter Rugmel
  • 0.5 deciliter Havregryn
  • 0.5 deciliter Hvedeklid
  • 1 deciliter Hvedemel
  • 2 spsk. Chiafrø
  • 1 pinch Salt
  • 2 tsk. Bagepulver
  • 2 stk. Gulerødder fintrevne

Drys

  • 1 deciliter Havregryn
  • 2 spsk. Rørsukker
  • 3 spsk. Rapsolie
  • 1 tsk. Kanel

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader.
    Pisk æg og sukker luftigt.
    Mos bananerne og rør i til jævn masse.
    Tilsæt olie og yoghurt, rør godt.
    Bland de tørre ingredienser og vend i.
    Vend til sidst gulerødder i.
    Fordel dejen i muffinsforme.
    Rør ingredienser til drys sammen og strø over muffinsene.
    Bag 20 min ved 200 grader.

Om forfatteren


Instragram madblogger (henriette_ak)

Følg min Instagram profil her.