
Opskrift på mørbradgryde
Dagene bliver køligere og efteråret indbyder nu for alvor til gryde – og simreretter.
I dag blev det til familieklassikeren mørbradgryde, piftet op med lidt ekstra grønt og masser af smag.
En nem og smagfuld ret, som er en favorit hos både store og små.
Redaktion: Se vores mørbradgryde med bacon her.

Mørbradgryde
Ingredienser
- 1 stk. Løg
- 150 gram Champignon i skiver
- Gulerødder fintrevne. 3-4 stk.
- 1 stk. Peberfrugt gul eller rød. I tern.
- 400 gram Svinemørbrad cirka
- 100 gram Chorizo 1 pakke
- 3 spsk. Paprika
- 1 dåse Hakket Tomater
- 1 dåse Cocktailpølser
- 2.5 deciliter Fløde
- 1 stk. Bouillonterning
- 2 fed Hvidløg knust
- 50 gram Soltørrede tomater
- 2 spsk. Ketchup
- 1 spsk. Sød chilisauce
- 1 tsk. Salt
- 0.5 tsk. Peber
Sådan gør du
- Svits løgne blanke i lidt smør i en gryde.
- Tilsæt champignon og svits med nogle minutter.
- Tilsæt gulerødder og peberfrugt og svits yderligere et par minutter.
- Skær mørbraden i tern og skær chorizoen i tern.
- Tilføj mørbrad, chorizo og paprika til gryden og steg til kødet er brunet.
- Tilsæt hakkede tomater, cocktailpølser incl vandet i dåsen (det gir smag), fløde, bouillonterning, hvidløg, soltørrede tomater, ketchup, chilisovs, salt og peber.
- Lad retten simre 15-20 minutter, mens du koger ris.
- Smag til og server med en enkel grøn salat