x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Mørbradgryde

HENRIETTE KRISTIANSEN | 10. oktober 2019

Dagene blir køligere og efteråret indbyder nu for alvor til gryde – og simreretter…. ☺️

I dag blev det til familieklassikeren mørbradgryde, piftet op med lidt ekstra grønt og masser af smag… ?

En nem og smagfuld ret, som er en favorit hos både store og små… ?


Redaktion: Se vores mørbradgryde med bacon her.


Mørbradgryde

5 fra 1 stemme
Udskriv Pin
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 30 minutter
Antal: 4 personer
Forfatter: Henriette Kristiansen

Ingredienser

  • 1 stk. Løg
  • 150 gram Champignon i skiver
  • Gulerødder fintrevne. 3-4 stk.
  • 1 stk. Peberfrugt gul eller rød. I tern.
  • 400 gram Svinemørbrad cirka
  • 100 gram Chorizo 1 pakke
  • 3 spsk. Paprika
  • 1 can Hakket Tomater
  • 1 can Cocktailpølser
  • 2.5 deciliter Fløde
  • 1 stk. Bouillonterning
  • 2 clove Hvidløg knust
  • 50 gram Soltørrede tomater
  • 2 spsk. Ketchup
  • 1 spsk. Sød chilisauce
  • 1 tsk. Salt
  • 0.5 tsk. Peber

Sådan gør du

  • Svits løgne blanke i lidt smør i en gryde.
    Tilsæt champignon og svits med nogle minutter.
    Tilsæt gulerødder og peberfrugt og svits yderligere et par minutter.
    Skær mørbraden i tern og skær chorizoen i tern.
    Tilføj mørbrad, chorizo og paprika til gryden og steg til kødet er brunet.
    Tilsæt hakkede tomater, cocktailpølser incl vandet i dåsen (det gir smag), fløde, bouillonterning, hvidløg, soltørrede tomater, ketchup, chilisovs, salt og peber.
    Lad retten simre 15-20 minutter, mens du koger ris.
    Smag til og server med en enkel grøn salat ???

Om forfatteren


Instragram madblogger (henriette_ak)

Følg min Instagram profil her.