x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Mirror Glaze

ANETTE SøSTRøM ASMUSSEN | 28. december 2018
Lækker blank glaze

Vil du også gerne lege med sammen med de bedste i den store bagedyst, så kan denne glaze måske også lykkes for dig.

Jeg har nu prøvet et par forskellige glazes, og indtil videre er det denne glaze der er lykkes for mig.


Mirror Glaze

Lækker blank glaze
No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 45 minutter
Antal: 1 Portion
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen

Ingredienser

  • 150 gram Sukker
  • 150 gram Glukosesirup
  • 100 gram Kondenseret mælk
  • 85 gram Vand
  • 150 gram Hvid chokolade
  • 6 Husblas eller 3 tsk. gelatine pulver
  • Pastafarve

Sådan gør du

  • Læg husblassen i kold vand.
    Bring sukker, sirup og vand i kog. Når sukkerlagen koger røres husblassen ud i den varme lage.
    Rør den kondenseret mælk ud i sukkerlagen.
    Hak chokoladen i mindre stykker og hæld lagen ud over chokoladen, så den smelter chokoladen. Rør let i lagen indtil chokoladen er helt smeltet.
    Sigt lagen over i et litermål, og kom den ønskede pastafarve der i. Brug en stavblender til at blande chokoladelagen med farven.
    Hold stavblenderen skråt ned i lagen, uden at piske luft ind i glazen.
    Lad den færdig blandede glaze køle ned til 30-35 grader, inden den overhældes den iskolde kage.

Noter


Er glazen for varm, vil den smelte kagen og både kagecreme og glaze vil løbe af kagen.
Er kagen for var vil glazen også løbe af kagen.
Men er glazen for kold, løber den ingen steder.
Så find ikke kagen frem før end glazen er helt klar.

Om forfatteren


Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.

Læs mere omkring mirror glaze her.