Opskrift på mexicanske pandekager med kylling
Der er en grund til at mexicanerne elsker madpandekager. Disse lækre majspandekager smager fantastisk og er super nemme at lave. Fyldet er kylling og grønt.

Antal: Portioner
Mexicanske pandekager med kylling
Ingredienser
- 3 deciliter Mælk
- 2 deciliter Majsmel Fuldkorns
- 1 deciliter Majsgryn
- 2 stk. Æg
- 1 tsk. Salt
- Olie Smagsneutral. Til stegningen
- 400 gram Kyllingeinderfilet
- 0.5 spsk. Røget paprika
- 0.5 tsk. Oregano
- 1 tsk. Hvidløgspulver
- 1 tsk. Spidskommen
- 1 tsk. Koriander
- Krydderier Salt og peber
- Olie Smagsneutral. Til stegningen
- 100 gram Cheddar ost
- 2 stk. Avocado Modne
- 1 deciliter Creme Fraiche
- 2 stk. Tomater
- 4 stk. Radiser
- Salsa Efter smag
- 1 bundt Babyspinat
- 1 stk. Forårsløg
- 25 gram Sukkerærter
- 0.25 stk. Ananas
Sådan gør du
Majspandekager
Pisk alle ingredienserne sammen indtil du har en jævn dej uden klumper. Brug gerne en stavlender eller en el-pisker til det. Nøglen til at lave gode pandekager er at din pande er varm. Du kender sikkert den med at den sidste pandekage altid bliver perfekt og den første altid skal kasseres. Det er kun på grund af at din pande ikke er varm nok når du starter. Så start evt. i god tid med at tænde for panden. Denne opskrift er til 8 stk. majspandekager og du skal cirka bruge en lille spiseskefuld olie pr. pandekage. Når panden er varm hældes olien på panden og en lille deciliters dej. Når pandekagen begynde at boble lidt op skal den vendes og steges færdig på den anden side. Fortsæt med de 7 andre og server straks derefter.Kyllingefyld
Læg kyllingekødet i en skål og vend det sammen med alle krydderierne. Lad det stå og trække i små 5 minutter. Steg kødet i olien på en pande (eller en grillpande som jeg gjorde i det her tilfælde) cirka 5 minutter på hver side. Tag panden af varmen og vend revet cheddar ost i. så det smelter.Salat
Min salat er ikke så mexicansk, men den er fyldt med gode smage alligevel. Vask råvarerne og skær dem i skiver/tern.Servering
Placer en pandekage på din tallerken og smør den med lidt creme fraiche og salsa. Placer kødet oven på og derefter salaten med babyspinat, sukkerærter, ananas, radiser, avocado, tomater og forårsløg.