ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Mexicansk kylling

MONA | 8. juni 2018

Er du gået træt i at få kylling på den samme måde hver gang? Så prøv vores opskrift kyllingeinderfileter der er mexicansk krydret. Det smager dejligt og kan bruges til alt fra en sandwich til madpandekager.


Mexicansk kylling

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 15 minutter
Antal: 4 Portioner
Forfatter: Mona

Ingredienser

  • 400 gram Kyllingeinderfilet
  • 0.5 spsk. Røget paprika
  • 0.5 tsk. Oregano
  • 1 tsk. Hvidløgspulver
  • 1 tsk. Spidskommen
  • 1 tsk. Koriander
  • Krydderier Salt og peber
  • Olie Til stegningen
  • 100 gram Cheddar ost

Sådan gør du

  • Læg kyllingekødet i en skål og vend det sammen med alle krydderierne. Lad det stå og trække i små 5 minutter.
    Steg kødet i olien på en pande (eller en grillpande som jeg gjorde i det her tilfælde) cirka 5 minutter på hver side. 
    Tag panden af varmen og vend revet cheddar ost i. så det smelter.
     
    Kødet kan bruges i en pandekage, både indbagt eller som en madpandekage. 
    Derudover kan det komme i en sandwich eller i et toastbrød.

Om forfatteren