Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Mexicansk kylling

Mona8. juni 2018

Opskrift på mexicansk kylling

Er du gået træt i at få kylling på den samme måde hver gang? Så prøv vores opskrift kyllingeinderfileter der er mexicansk krydret. Det smager dejligt og kan bruges til alt fra en sandwich til madpandekager.


Antal: 4 Portioner

Mexicansk kylling

Forfatter: Mona
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 15 minutter

Ingredienser

  • 400 gram Kyllingeinderfilet
  • 0.5 spsk. Røget paprika
  • 0.5 tsk. Oregano
  • 1 tsk. Hvidløgspulver
  • 1 tsk. Spidskommen
  • 1 tsk. Koriander
  • Krydderier Salt og peber
  • Olie Til stegningen
  • 100 gram Cheddar ost

Sådan gør du

  • Læg kyllingekødet i en skål og vend det sammen med alle krydderierne. Lad det stå og trække i små 5 minutter.
    Steg kødet i olien på en pande (eller en grillpande som jeg gjorde i det her tilfælde) cirka 5 minutter på hver side. 
    Tag panden af varmen og vend revet cheddar ost i. så det smelter.
     
    Kødet kan bruges i en pandekage, både indbagt eller som en madpandekage. 
    Derudover kan det komme i en sandwich eller i et toastbrød.