Opskrift på mexicansk kylling
Er du gået træt i at få kylling på den samme måde hver gang? Så prøv vores opskrift kyllingeinderfileter der er mexicansk krydret. Det smager dejligt og kan bruges til alt fra en sandwich til madpandekager.

Antal: Portioner
Mexicansk kylling
Ingredienser
- 400 gram Kyllingeinderfilet
- 0.5 spsk. Røget paprika
- 0.5 tsk. Oregano
- 1 tsk. Hvidløgspulver
- 1 tsk. Spidskommen
- 1 tsk. Koriander
- Krydderier Salt og peber
- Olie Til stegningen
- 100 gram Cheddar ost
Sådan gør du
- Læg kyllingekødet i en skål og vend det sammen med alle krydderierne. Lad det stå og trække i små 5 minutter. Steg kødet i olien på en pande (eller en grillpande som jeg gjorde i det her tilfælde) cirka 5 minutter på hver side. Tag panden af varmen og vend revet cheddar ost i. så det smelter. Kødet kan bruges i en pandekage, både indbagt eller som en madpandekage. Derudover kan det komme i en sandwich eller i et toastbrød.