Go Back
+ servings
Servings: 4 Portioner

Mexicansk kylling

Author: Mona
Keyword: Aftensmad, Frokost, Kylling, Kyllingeinderfilet, Mexico
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 15 minutter
[the_ad id="142757"]

Ingredienser

  • 400 gram Kyllingeinderfilet
  • 0.5 spsk. Røget paprika
  • 0.5 tsk. Oregano
  • 1 tsk. Hvidløgspulver
  • 1 tsk. Spidskommen
  • 1 tsk. Koriander
  • Krydderier Salt og peber
  • Olie Til stegningen
  • 100 gram Cheddar ost
[the_ad id="127284"]

Sådan gør du

  • Læg kyllingekødet i en skål og vend det sammen med alle krydderierne. Lad det stå og trække i små 5 minutter.
    Steg kødet i olien på en pande (eller en grillpande som jeg gjorde i det her tilfælde) cirka 5 minutter på hver side. 
    Tag panden af varmen og vend revet cheddar ost i. så det smelter.
     
    Kødet kan bruges i en pandekage, både indbagt eller som en madpandekage. 
    Derudover kan det komme i en sandwich eller i et toastbrød.