ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Medister i airfryer

Per Asmussen
   

Per er stifter af og redaktør på GastroFun.dk. Pers hjerte banker især for sous vide-teknikken, saucer og krogmodnet kød. Hans mission er at få danskerne til at spise bedre, lege og eksperimentere i køkkenet.

16. april 2024
Det er både nemt og hurtigt, og giver et perfekt sprødt resultat hver gang. Perfekt til en hurtig aftensmad eller som del af et større måltid.
Medister i airfryer

Opskrift på medister i airfryer

Nyd en klassisk dansk medisterpølse tilberedt i airfryer.

Det er både nemt og hurtigt, og giver et perfekt sprødt resultat hver gang. Perfekt til en hurtig aftensmad eller som del af et større måltid.


Medister i airfryer
Antal: 3 personer

Medister i airfryer

Det er både nemt og hurtigt, og giver et perfekt sprødt resultat hver gang. Perfekt til en hurtig aftensmad eller som del af et større måltid.
Forfatter: Per Asmussen
Ret: Hovedret
Køkken: Dansk
Forb. tid: 2 minutter
Tilb. tid: 20 minutter

Grej

Ingredienser

  • 500 gram Medisterpølse

Sådan gør du

  • Forvarm din airfryer til 180 grader celsius.
  • Prik medisterpølsen flere steder på toppen med en gaffel eller en skarp kniv. Dette forhindrer, at pølsen sprænger under tilberedningen.
  • Placer medisterpølsen i airfryer kurven.
  • Tilbered pølsen ved 180°C i 10 minutter. Vend den herefter forsigtigt, og tilbered den yderligere 10 minutter på den anden side, eller indtil pølsen er gylden og sprød.
  • Fjern medisterpølsen fra airfryeren og lad den hvile i et par minutter før servering.

Noter

Serveringsforslag:

Server medisterpølsen med kartoffelmos, grøn salat, stuvet kål eller som en del af en traditionel dansk middag med rødkål og brun sovs.

Tips:

  • For en ekstra smagsdimension kan du pensle medisterpølsen med lidt olie og drysse med dine yndlingskrydderier før tilberedning.
  • Hold øje med den under tilberedningen for at sikre, at den ikke får for meget farve på den ene side.