Sommermazarintærte. Så bliver det ikke meget mere sommer: Friske bær ovenpå en mazarinbund med mørk chokolade og en dejlig vaniljecreme.
Opskrift på mazarintærte med frugt
Sommer mazarin tærte.
Så bliver det ikke meget mere sommer: Friske bær ovenpå en mazarinbund med mørk chokolade og en dejlig vaniljecreme.
Antal: kage
Mazarintærte med frugt
Sommermazarintærte. Så bliver det ikke meget mere sommer: Friske bær ovenpå en mazarinbund med mørk chokolade og en dejlig vaniljecreme.
Ingredienser
Mazarinbund
- 200 gram Marcipan groft revet
- 200 gram Smør blødt
- 75 gram Sukker
- 4 stk. Æg
- 50 gram Mel
- 100 gram Mørk chokolade
Creme
- 0.5 stk. Vaniljestang eller 1/2 tsk vaniljesukker
- 2 deciliter Mælk
- 2 stk. Æggeblommer
- 1 spsk. Majsstivelse
- 1 spsk. Sukker
- 0.25 liter Piskefløde
Pynt
- Bær masser af bær - bestem selv hvad du vil have på
Sådan gør du
Mazarinbund
- Pisk marcipan, smør og sukker sammen.
- Tilføj æggene et efter et.
- Tilføj mel.
- Beklæd en rund bageform med bagepapir - fordel dejen og bag i almindelig ovn ved 175 grader i cirka 25-35 minutter (afhængig af ovnens varme).
- Køl ned
- Smelt 100 g mørk chokolade og pensl bunden.
- Lad chokolade stivne.
Creme
- Bland vaniljen med sukker og rør æg og majsstivelse sammen hermed.
- Varm mælken i en gryden tilsæt æggeblandingen og lad det tykne under omrøring.
- Tag gryden af varmen og lad cremen køle af.
- Pisk fløden til let skum og fold cremen heri.
- Cremen puttes på sprøjtepose og stilles på køl i 30 minutter.
- Kagen sprøjtes op og pyntes med sommerbær!?