[the_ad id="142757"]
Din skærm forbliver tændt
Mazarinbund
- 200 gram Marcipan groft revet
- 200 gram Smør blødt
- 75 gram Sukker
- 4 stk. Æg
- 50 gram Mel
- 100 gram Mørk chokolade
Creme
- 0.5 stk. Vaniljestang eller 1/2 tsk vaniljesukker
- 2 deciliter Mælk
- 2 stk. Æggeblommer
- 1 spsk. Majsstivelse
- 1 spsk. Sukker
- 0.25 liter Piskefløde
Pynt
- Bær masser af bær - bestem selv hvad du vil have på
[the_ad id="127284"]
Mazarinbund
Pisk marcipan, smør og sukker sammen.
Tilføj æggene et efter et.
Tilføj mel.
Beklæd en rund bageform med bagepapir - fordel dejen og bag i almindelig ovn ved 175 grader i cirka 25-35 minutter (afhængig af ovnens varme).
Køl ned
Smelt 100 g mørk chokolade og pensl bunden.
Lad chokolade stivne.
Creme
Bland vaniljen med sukker og rør æg og majsstivelse sammen hermed.
Varm mælken i en gryden tilsæt æggeblandingen og lad det tykne under omrøring.
Tag gryden af varmen og lad cremen køle af.
Pisk fløden til let skum og fold cremen heri.
Cremen puttes på sprøjtepose og stilles på køl i 30 minutter.
Kagen sprøjtes op og pyntes med sommerbær!?
Din skærm forbliver tændt