Den her marokkanske gryderet er spicy på den helt rigtige måde og giver en god varme. Lækker kombination af chili, varme krydderier og sød honning.

Opskrift på marokkansk gryderet
Det river og rusker udenfor og den her marokkanske gryderet er spicy på den helt rigtige måde og givet en god varme.
Jeg synes det er lækkert. Kan godt lide kombinationen af de varme krydderi og den søde honning.

Antal: personer
Marokkansk gryderet
Den her marokkanske gryderet er spicy på den helt rigtige måde og giver en god varme. Lækker kombination af chili, varme krydderier og sød honning.
Grej
Ingredienser
- 400 gram kyllingelår skåret i mundrette stykker . eller 2 kyllingebryster
- 1 stk. Løg
- 2 fed Hvidløg
- 3 stk. Gulerødder i mindre stykker
- 1 stk. Squash i mindre stykker
- 2 tsk. Ras el Hanout marrokansk blandingskrydderi
- 1 tsk. Koriander stødt
- 1 tsk. Spidskommen stødt
- 0.5 tsk. Kanel
- 0.5 tsk. Chilipulver
- 1 spsk. Honning
- 7 deciliter Hønsebouillon
- 1 håndfuld Rosiner
- Salt og Peber
Sådan gør du
- Brun kyllingen af i olie og steg løg, hvidløg og krydderier.
- Tilsæt grøntsager, kylling, honning og bouillon og lad det simre i 45 minutter.
- Tilsæt rosiner og lad dem koge med i 15 minutter.
- Smag til med salt og peber og server med hvide ris
- Velbekomme!