x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Marengs

ANETTE SøSTRøM ASMUSSEN | 29. april 2018

Vi giver dig en lækker opskrift på marengs, lavet på 2 ingredienser: Flormelis og æggehvider.

Det er super nemt at lave, men det tager tid for din røremaskine at få pisket den lækker, luftig og sej.


Marengs

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 20 minutter
Tilb. tid: 5 minutter
Antal: 1 Portion
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen

Ingredienser

  • 200 gram æggehvider
  • 200 gram Flormelis

Sådan gør du

  • Kom æggehvider og flormelis op i en røreskål og pisk til æggehviderne og flormelisen er blevet sejt og lækkert. Dette tager cirka 20 minutter ved middel hastighed. 
    Kom marengsen på en sprøjtepose og pynt en lækker kage og brænd marengsen med en lille gasbrænder eller sprøjt den ud på en bageplade med bagepapir og bag dem i en time ved 110 grader.

Om forfatteren


Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.