Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Mangosalat med sødkartoffelchips

MuusmannMuusmann Forlag
 

Muusmann Forlag udgiver kvalitetsbøger om bl.a. gastronomi, kost og sundhed, som er en af deres helt store passioner.

24. august 2020

Opskrift på mangosalat med sødkartoffelchips

MANGOSALAT MED SØDKARTOFFELCHIPS

Retten er vegansk/plantebaseret og som tilbehør er der til cirka 2-3 personer.

Vi har opskriften fra bogen: “Den plantebaserede kost“, skrevet af forfatterne Maria Felding & Tobias Schmidt Hansen.


Antal: 2 personer

Mangosalat med sødkartoffelchips

Forfatter: Muusmann Forlag
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 25 minutter

Ingredienser

  • 350 gram Sødkartoffel
  • Sojasauce bouillon til pensling
  • Krydderurter eller hvidløgsgranulat til drys
  • 1 pakke Salatmix
  • 1 stk. Mango i tern - sørg for, at al saften kommer med i salaten
  • 1 stk. Avocado i tern
  • 150 gram Edamamebønner afpillede fra frost
  • 100 gram Majs 1 dl
  • 1 stk. Rødløg i tern
  • 1 stk. Rød peberfrugt i meget tynde strimler
  • Balsamico evt. lidt mango-balsamico

Sådan gør du

  • Sødkartoflerne skæres i meget tynde skiver.
    De lægges på en bageplade med bagepapir, pensles med sojasauce/bouillon og drysses evt. med lidt krydderurter/hvidløgsgranulat.
    Bag dem, til de er lidt mørke i kanterne, cirka 20 minutter.
    Skyl salaten.
    Hæld den i en stor skål og bland med sødkartoffelchips og resten af ingredienserne.
    Server med lidt ekstra mango-balsamico.