MANGOSALAT MED SØDKARTOFFELCHIPS
Retten er vegansk/plantebaseret og som tilbehør er der til cirka 2-3 personer.
Vi har opskriften fra bogen: “Den plantebaserede kost“, skrevet af forfatterne Maria Felding & Tobias Schmidt Hansen.

Ingredienser
- 350 gram Sødkartoffel
- Sojasauce bouillon til pensling
- Krydderurter eller hvidløgsgranulat til drys
- 1 package Salatmix
- 1 stk. Mango i tern - sørg for, at al saften kommer med i salaten
- 1 stk. Avocado i tern
- 150 gram Edamamebønner afpillede fra frost
- 100 gram Majs 1 dl
- 1 stk. Rødløg i tern
- 1 stk. Rød peberfrugt i meget tynde strimler
- Balsamico evt. lidt mango-balsamico
Sådan gør du
- Sødkartoflerne skæres i meget tynde skiver. De lægges på en bageplade med bagepapir, pensles med sojasauce/bouillon og drysses evt. med lidt krydderurter/hvidløgsgranulat. Bag dem, til de er lidt mørke i kanterne, cirka 20 minutter. Skyl salaten. Hæld den i en stor skål og bland med sødkartoffelchips og resten af ingredienserne. Server med lidt ekstra mango-balsamico.
Om forfatteren
Muusmann Forlag udgiver kvalitetsbøger om bl.a. gastronomi, kost og sundhed, som er en af deres helt store passioner.