ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Mangosalat med sødkartoffelchips

MUUSMANN FORLAG | 24. august 2020

MANGOSALAT MED SØDKARTOFFELCHIPS

Retten er vegansk/plantebaseret og som tilbehør er der til cirka 2-3 personer.

Vi har opskriften fra bogen: “Den plantebaserede kost“, skrevet af forfatterne Maria Felding & Tobias Schmidt Hansen.


Mangosalat med sødkartoffelchips

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 25 minutter
Antal: 2 personer
Forfatter: Muusmann Forlag

Ingredienser

  • 350 gram Sødkartoffel
  • Sojasauce bouillon til pensling
  • Krydderurter eller hvidløgsgranulat til drys
  • 1 package Salatmix
  • 1 stk. Mango i tern - sørg for, at al saften kommer med i salaten
  • 1 stk. Avocado i tern
  • 150 gram Edamamebønner afpillede fra frost
  • 100 gram Majs 1 dl
  • 1 stk. Rødløg i tern
  • 1 stk. Rød peberfrugt i meget tynde strimler
  • Balsamico evt. lidt mango-balsamico

Sådan gør du

  • Sødkartoflerne skæres i meget tynde skiver.
    De lægges på en bageplade med bagepapir, pensles med sojasauce/bouillon og drysses evt. med lidt krydderurter/hvidløgsgranulat.
    Bag dem, til de er lidt mørke i kanterne, cirka 20 minutter.
    Skyl salaten.
    Hæld den i en stor skål og bland med sødkartoffelchips og resten af ingredienserne.
    Server med lidt ekstra mango-balsamico.

Om forfatteren


Muusmann Forlag udgiver kvalitetsbøger om bl.a. gastronomi, kost og sundhed, som er en af deres helt store passioner.

Den plantebaserede kost

Bogen kan købes her.