Gastronomisk Førstehjælp: Majs “flæskesvær”. Lige nu er de søde danske majs i verdensklasse, prøv at lave dem dem sådan her...

Opskrift på majs “flæskesvær”
Gastronomisk Førstehjælp: Majs “flæskesvær”.
Lige nu er de søde danske majs i verdensklasse, prøv at lave dem dem sådan her.

Majs "flæskesvær"
Gastronomisk Førstehjælp: Majs “flæskesvær”. Lige nu er de søde danske majs i verdensklasse, prøv at lave dem dem sådan her...
Ingredienser
- Majs
- Olivenolie
- Citronsaft
- Krydderier bbq og salt
Sådan gør du
- Pil skrællen af majsene og halver skær dem i 2 halve.
- Flæk de 2 halve i hver 4 kvarte stykker på langs, så kernerne stadig sidder fast på stokken.
- Brug en stor skarp kniv og pas på fingrene.
- Vend stykkerne med olivenolie, citronsaft et godt BBQ krydderi og et drys salt og kom dem i en bradepande.
- Bag i cirka 20-25 ved 200 grader i forvarmet ovn til de er let mørke og sprøde.
- Spis dem med fingrene, gerne med et dyp god hvidløgsmayo, det smager helt forrygende