Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Majs “flæskesvær”

rasmusbredahl

Rasmus er madnørd og forfatter

12. august 2021
Gastronomisk Førstehjælp: Majs “flæskesvær”. Lige nu er de søde danske majs i verdensklasse, prøv at lave dem dem sådan her...

Opskrift på majs “flæskesvær”

Gastronomisk Førstehjælp: Majs “flæskesvær”.

Lige nu er de søde danske majs i verdensklasse, prøv at lave dem dem sådan her.


Majs "flæskesvær"

Gastronomisk Førstehjælp: Majs “flæskesvær”. Lige nu er de søde danske majs i verdensklasse, prøv at lave dem dem sådan her...
Forfatter: rasmusbredahl
Ret: Forret, Tilbehør
Køkken: Dansk
Keyword: Snack, Sommer
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 25 minutter

Ingredienser

  • Majs
  • Olivenolie
  • Citronsaft
  • Krydderier bbq og salt

Sådan gør du

  • Pil skrællen af majsene og halver skær dem i 2 halve.
  • Flæk de 2 halve i hver 4 kvarte stykker på langs, så kernerne stadig sidder fast på stokken.
  • Brug en stor skarp kniv og pas på fingrene.
  • Vend stykkerne med olivenolie, citronsaft et godt BBQ krydderi og et drys salt og kom dem i en bradepande.
  • Bag i cirka 20-25 ved 200 grader i forvarmet ovn til de er let mørke og sprøde.
  • Spis dem med fingrene, gerne med et dyp god hvidløgsmayo, det smager helt forrygende