ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Madvafler

MONA | 9. maj 2018

Denne opskrift på lækre madvafler, er både glutenfri og et sundt alternativ til madpandekager.

De kan bruges til brunch, frokosten eller aftensmaden, gerne sammen med rygeost/flødeost og laks. 


Antal: 4 Portioner

Madvafler

No ratings yet
Udskriv Pin Del på Facebook
Forfatter: Mona
Forb. tid: 12 minutter
Tilb. tid: 7 minutter
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!

Ingredienser

  • 4 stk. Æg
  • 20 gram Hørfrø
  • 80 gram Sesamfrø
  • 100 gram Solsikkekerner
  • 1 pinch Salt
  • Olie Smagsneutral. Til stegning (kan erstattes af smør)

Sådan gør du

  • Kom alle ingredienserne (undtagen fedstoffet) i en skål og blend det til en dej.
    Det kan gøres med en god stavblender eller i en blender.
    Lad herefter dejen hvile i 5-10 minutter.
    Bag dem i rigelig fedtstof i et vaffeljern og lad dem køle af inden servering. 
    Bag dem i 4-5 minutter hvis du bruger en hjerteform og 6-7 minutter hvis du bruger en firkantet form.

Om forfatteren