Opskrift på madvafler
Denne opskrift på lækre madvafler, er både glutenfri og et sundt alternativ til madpandekager.
De kan bruges til brunch, frokosten eller aftensmaden, gerne sammen med rygeost/flødeost og laks.

Antal: Portioner
Madvafler
Ingredienser
- 4 stk. Æg
- 20 gram Hørfrø
- 80 gram Sesamfrø
- 100 gram Solsikkekerner
- 1 pinch Salt
- Olie Smagsneutral. Til stegning (kan erstattes af smør)
Sådan gør du
- Kom alle ingredienserne (undtagen fedstoffet) i en skål og blend det til en dej. Det kan gøres med en god stavblender eller i en blender. Lad herefter dejen hvile i 5-10 minutter. Bag dem i rigelig fedtstof i et vaffeljern og lad dem køle af inden servering. Bag dem i 4-5 minutter hvis du bruger en hjerteform og 6-7 minutter hvis du bruger en firkantet form.