Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Madvafler

Anette-Anette Søstrøm Asmussen
 

Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.

15. maj 2018
Denne opskrift på lækre madvafler, er både glutenfri og et sundt alternativ til madpandekager.

Opskrift på madvafler

Denne opskrift på lækre madvafler, er både glutenfri og et sundt alternativ til madpandekager.

De kan bruges til brunch, frokosten eller aftensmaden, gerne sammen med rygeost/flødeost og laks


Servings: 8 Stk

Madvafler

Denne opskrift på lækre madvafler, er både glutenfri og et sundt alternativ til madpandekager.
Author: Anette Søstrøm Asmussen
Ret: Bagning, Forret, Frokost
Køkken: Dansk
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 7 minutter

Ingredients

  • 7 Æg
  • 2 gram Salt
  • 60 gram Rugkerner
  • 150 gram Solsikkekerner
  • 50 gram Hørfrø
  • 130 gram Sesamfrø
  • Olie Til stegning

Instructions

  • Kom alle ingredienserne (undtagen fedstoffet) i en skål og blend det til en dej.
    Det kan gøres med en god stavblender eller i en blender.
    Lad herefter dejen hvile i 5-10 minutter.
    Bag dem i rigelig fedtstof i et vaffeljern og lad dem køle af inden servering. 
    Bag dem i 4-5 minutter hvis du bruger en hjerteform og 6-7 minutter hvis du bruger en belgisk vaffeljern.
    Madvafler