Opskrift på lynhurtige fyldte madbrød
Nemt og lækkert tilbehør til i aften…?
Et bud kunne være de her fyldte madbrød med hhv. hvidløg, persille og revet ost og i den anden; soltørret tomat, cherrytomater og feta.
Sprødt uden på, blødt og lækkert indeni med masser af smag.
De tager ikke mange øjeblikke at lave, men både smager skønt og ser skønne ud.
Lynhurtige fyldte madbrød
Ingredienser
Med hvidløg, persille og revet ost
- 1 stk. Brød godt brød eller flute
- 100 gram Hvidløgssmør
- 1 deciliter Persille frisk og hakket
- Revet ost 2 håndfulde
Med tomat og feta
- 7 stk. Cherrytomater skåret i tern
- 1 deciliter Soltørrede tomater skåret i tern
- 1 deciliter Feta smuldret
Sådan gør du
- For begge gælder det, at brødet skæres i skiver - men ikke helt igennem og så fordeles fyldet ellers bar mellem skiverne. Tilbered 8-10 minutter en 200 grader forvarmet ovn til brødene er gyldne og den revne ost smeltet.