x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Lynhurtige fyldte madbrød

HENRIETTE KRISTIANSEN | 5. januar 2021

Nemt og lækkert tilbehør til i aften…?

Et bud kunne være de her fyldte madbrød med hhv. hvidløg, persille og revet ost og i den anden; soltørret tomat, cherrytomater og feta.

Sprødt uden på, blødt og lækkert indeni med masser af smag.

De tager ikke mange øjeblikke at lave, men både smager skønt og ser skønne ud.

Fyldte madbrød


Lynhurtige fyldte madbrød

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 10 minutter
Antal: 4 personer
Forfatter: Henriette Kristiansen

Ingredienser

Med hvidløg, persille og revet ost

  • 1 stk. Brød godt brød eller flute
  • 100 gram Hvidløgssmør
  • 1 deciliter Persille frisk og hakket
  • Revet ost 2 håndfulde

Med tomat og feta

  • 7 stk. Cherrytomater skåret i tern
  • 1 deciliter Soltørrede tomater skåret i tern
  • 1 deciliter Feta smuldret

Sådan gør du

  • For begge gælder det, at brødet skæres i skiver - men ikke helt igennem og så fordeles fyldet ellers bar mellem skiverne.
    Tilbered 8-10 minutter en 200 grader forvarmet ovn til brødene er gyldne og den revne ost smeltet.

Om forfatteren


Instragram madblogger (henriette_ak)

Følg mig på Instagram her.