Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Leverpostej af råvildt

A5 Forlag

A5 Forlag udgiver gastronomisk faglitteratur.

6. november 2019

Opskrift på leverpostej af råvildt

Lækker og nem leverpostej lavet af rådyrslever.

Leverpostej passer altid godt på et frokostbord, så hvorfor ikke lave det selv?

Opskriften er fra vores bog: “Det’ helt vildt – rådyr“, hvor forfatterne Christian Ramsgaard & Erik Schwærter siger følgende om opskriften:

“En populær leverpostej både hos børn og voksne”


Antal: 4 personer

Leverpostej af råvildt

Forfatter: A5 Forlag
Forb. tid: 1 time
Tilb. tid: 45 minutter

Ingredienser

  • 1 stk. Rådyrslever
  • 300 gram Svinefedt
  • 100 gram Bacon i tern
  • 100 gram Ansjosfileter og væsken fra dem
  • Skalotteløg 3-5 stk.
  • Frisk timian Blade fra 10 kviste
  • 3 stk. Æg
  • 100 gram Mel
  • 30 gram Kartoffelmel
  • 100 gram Mælkepulver
  • Salt og Peber

Sådan gør du

  • Kog svinefedtet i vand med timian i ca. 45 min.
    Si væsken fra og gem det.
    Kør fedt, løg, ansjoser og den rå lever igennem kødhakkeren.
    Bland det med æg, mel, mælkepulver og kartoffelmel.
    Bacontern vendes i og smages til med salt og peber samt evt. lidt knust enebær.
    Væsken tilsættes, så det har konsistens af tynd havregrød.
    Fyldes i forme og bages i vandbad på 200 grader til de er mørke på overfladen.
    Dejlig spise, som kan holde sig i fryseren.
    Kan nydes med syltede rødbeder og sprød baconhjemmebagt rugbrød.