Opskrift på leverpostej af råvildt
Lækker og nem leverpostej lavet af rådyrslever.
Leverpostej passer altid godt på et frokostbord, så hvorfor ikke lave det selv?
Opskriften er fra vores bog: “Det’ helt vildt – rådyr“, hvor forfatterne Christian Ramsgaard & Erik Schwærter siger følgende om opskriften:
“En populær leverpostej både hos børn og voksne”

Leverpostej af råvildt
Ingredienser
- 1 stk. Rådyrslever
- 300 gram Svinefedt
- 100 gram Bacon i tern
- 100 gram Ansjosfileter og væsken fra dem
- Skalotteløg 3-5 stk.
- Frisk timian Blade fra 10 kviste
- 3 stk. Æg
- 100 gram Mel
- 30 gram Kartoffelmel
- 100 gram Mælkepulver
- Salt og Peber
Sådan gør du
- Kog svinefedtet i vand med timian i ca. 45 min. Si væsken fra og gem det. Kør fedt, løg, ansjoser og den rå lever igennem kødhakkeren. Bland det med æg, mel, mælkepulver og kartoffelmel. Bacontern vendes i og smages til med salt og peber samt evt. lidt knust enebær. Væsken tilsættes, så det har konsistens af tynd havregrød. Fyldes i forme og bages i vandbad på 200 grader til de er mørke på overfladen. Dejlig spise, som kan holde sig i fryseren. Kan nydes med syltede rødbeder og sprød bacon på hjemmebagt rugbrød.