
Opskrift på langtidstilberedt kyllingelår med bbq
I lørdags lavede jeg de her vildt lækre kyllingelår???
De var møre som smør ?
Jeg lavede selvfølgelig mørhedstesten og jeg kunne tage et lår i munden og hive benet ud uden der var noget tilbage end knoglen ??
De var et kæmpe hit hos os, så det bliver i hvert fald ikke sidste gang jeg skal lave dem ?
Dette var min kæreste også helt enig i ???
De ville også være helt geniale til grillen, den vil lige tilføre det ekstra røg som kun vil gøre dem endnu bedre ???
Opskriften kommer her, lad mig endelig høre hvad i syntes???

Langtidstilberedt kyllingelår med BBQ
Ingredienser
BBQ sovs
- 2.5 deciliter Ketchup
- 0.5 deciliter Æbleeddike
- 1.5 deciliter Brun farin
- 2 spsk. Soya
- 1 tsk. Hvidløgspulver
- 2 tsk. Paprika
- 1 tsk. Røget paprika
- 1.5 tsk. Chilipulver
- 1 tsk. Salt
Kyllingelår
- 12 stk. kyllingelår
- Olie lidt
Sådan gør du
BBQ sovs
- Alle ingredienser kommes i en gryde og koges op (husk at smage til så den passer til dine smagsløg).
Langtidstilberedt kyllingelår
- I den tynde ende af kyllingelåret skærer du med en kniv om “enden”. Skindet trækkes herefter ned over den tykke enden. Kom et godt lag af BBQ på kyllingelårene og lidt olie (med fordel kan du komme dem på køl i nogle timer og/eller natten over så marinaden kan trække ind i kødet). Læg dem nu på en bageplade og kom dem i ovnen på 140 grader i 1 time og 30 minutter. Kom mere BBQ på efter 45 minutter. Til sidst sættes ovnen på grill i cirka 5 minutter (til det karamelliserer og brænder lidt).