Opskrift på lahmacun
LAHMACUN – den tyrkiske pizza ♥️
Det bløde brød blandet med det krydret kød, er altid en sikker vinder! ?

Antal: personer
Lahmacun
Ingredienser
Dejen
- 3 deciliter Vand
- 1 tsk. Tørgær kan være op til 2 tsk.
- 6 deciliter Mel kan være op til 7 dl
- 2 spsk. Olie
- 1 tsk. Salt
Fyld
- 400 gram Oksekød kan være op til 500 gram
- 3 stk. Tomater
- 1 stk. Løg stort
- Persille 1 håndfuld
- 0.5 stk. Peberfrugt grøn
- 3 tsk. Tomatpure
- 2 spsk. 7 krydderier kan være op til 3 spsk.
Sådan gør du
- Start med at opløse gæren i lunkent vand Tilføj derefter resten af ingredienserne. Ælt dejen grundigt, og stil den at hæve imens fyldet laves. Fyldet laves ved at alle grøntsagerne finhakkes (jeg brugte en foodprocessor), hvorefter kødet og krydderi tilsættes. Rør derefter godt rundt, så det hele blandes. Tag derefter små klumper af dejen, og rul dem ud til den form du ønsker. Dejen skal være rullet forholdsvist tynd! Tilføj derefter fyldet ovenpå, og sæt dem i ovnen på 200 grader i cirka 15-20 minutter. Nydes med citron ovenpå ?