Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Kyllingelår i ovn

Anne MetteAnne Mette Autzen

Anne Mette elsker at eksperimentere med nye ting i køkkenet - gerne med sæsonens råvarer - hvad enten det er syltning, bagning eller madlavning!

17. oktober 2019
Sådan får du saftige kyllingelår med knasende sprødt skind! Hele familiens favorit. Kræver meget få ingredienser. Brug alle dine yndlingskrydderier.

Opskrift på kyllingelår i ovn

Kylling er altid en sikker vinder herhjemme, fordi det går rent hjem hos både store og små.

Kyllingelår i ovn

Denne gang stod den på store kyllingeoverlår.

Tilbehøret varierer efter temperament, men jeg serverer gerne lårene med eksempelvis ovnstegte pommes frites og en god salat. Min egen spinatsalat med blåbær, feta og friske krydderurter er én af mine favoritter!

Kylling er også superlækkert at komme “på madpakken” dagen efter, hvis der er noget tilovers fra aftensmaden.

Kyllingelår i ovn

Kyllingelår i ovn opskrift


Antal: 4 personer

Kyllingelår i ovn

Sådan får du saftige kyllingelår med knasende sprødt skind! Hele familiens favorit. Kræver meget få ingredienser. Brug alle dine yndlingskrydderier.
Forfatter: Anne Mette Autzen
Ret: Hovedret
Køkken: Dansk
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 1 time

Ingredienser

  • 5 stk. kyllingelår store
  • Olie smagsneutral
  • Groft salt
  • 2 fed Hvidløg
  • Frisk timian kan undlades
  • Paprika kan undlades
  • Smør i tern

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader almindelig ovn.
  • Gnid kyllingelårene med olie og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
  • Drys med rigeligt salt.
  • Skær hvidløgene i tynde skiver og drys over kyllingelårene.
  • Drys med frisk timian og paprika. Jeg gav 2 af kyllingelårene en frys timian, imens de øvrige 3 fik paprika.
  • Slut af med at komme smør i små tern ovenpå alle kyllingelårene.
  • Lad dem stege i ovnen i 1 time.
  • Servér.