
Opskrift på kylling med bacon og grønneflødekartofler
NEM MAD – Det er lige MIG:
Kylling svøbt i bacon på en bund af kartofler, squash, spidskål, tomater, grønne asparges, fløde og urter.
Så bliver jeg reeeedi’ glaaaa’.
Det her er altså virkelig nem aftensmad, der passer sig selv. Og der er aldrig nogen der har taget skade af en flødekartoffel.
Det har vi alle sammen brug for en gang i mellem – jeg tænker aldrig man kan få for mange flødekartofler.
Og jeg har piftet den klassiske flødekartoffel op, med rigtig mange lækre grøntsager og toppet med sprødt og saftigt kylling med sprødt bacon.
Var det noget for dig?
Opskriften finder du lige herunder:



Kylling med bacon og grønneflødekartofler
Ingredienser
- 1 stk. Spidskål
- 400 gram Tomater små
- 1 bundt Asparges
- 1 stk. Squash
- 1 kilogram Kartofler
- 3 stk. Kyllingebryst filet
- 1 liter Fløde
- 2 spsk. Løgpulver
- Salt og Peber
- 1 pakke Flødeost Pikantost
- 1 spsk. Cayennepeber
- 1 bundt Persille Hakket
- 3 pakker Bacon
- Fond eller bouillonterninger
Sådan gør du
- Skær kartofler og squash i tynde skiver og snit resten af grøntsagerne og kom dem i et fad.
- Tomaterne skal være hele. Kom salt, peber og cayennepeber og løgpulver på og vend det godt sammen med grøntsagerne.
- Tilsæt to fond og dæk det hele med fløde.
- Herefter skal det I ovnen i 40 minutter på 190 grader (varmluft).
- Herefter halveres de tre kyllingefileter – så der er seks i alt.
- Kom en skefuld ost på den en side af fileten og klap den sammen så osten er gemt væk. Kom godt med salt og frisk kværnet peber på. Sno bacon rundt om, så kyllingen er dækket. Det gøres ved alle seks kyllingefileter.
- Når grøntsagerne har fået 40 min i ovnen, ligger du kyllingefileterne ovenpå grøntsagerne. De skal have 17-20 min sammen – Tag det ud når bacon er gylden.
- Velbekomme.
Følg min Instagram profil her.