Opskrift på kulmule en papillote
Jeg fik fat i nogle flotte kulmule fileter hos fiskemanden i dag, så de skal selvfølgelig nydes i aften. ?
Kulmulen er en virkelig lækker spisefisk. Flot hvidt kød og en god mild smag. ?
Jeg tilbereder den en papillote, altså bagt i papir i ovnen. Det er en rigtig fin tilberedningsmetode, hvor man holder på både saft og kraft.
Og den skønneste duft møder dig, når du åbner den færdigtilberedte pakke. ?
Lad os så komme i gang. Opskriften kommer her?

Kulmule en papillote
Ingredients
- 2 stk. Kulmulefilet
- Salt
- Forårsløg fintsnittet
- fennikel toppen
- Dild
- Citronskal revet
- Hvidvin lidt
- Olivenolie lidt - god kvalitet
- Smør
Instructions
- Skær din fisk i passende stykker og placér et stykke på bagepapir. Krydr med salt, læg snittede forårsløg, fennikel (jeg brugte toppen) dild, revet citronskal, lidt hvidvin, lidt god olivenolie og et par klatter smør på toppen. Fold nu den ene side af bagepapiret over fisken og fold nu rundt om fisken. Fold på fold til du er hele vejen rundt. Sno det sidste og læg under pakken. Bages nu i ovnen i 12-15 minutter ved 200 grader, afhængig af stykkernes størrelse. Server fisken med fx fennikelsalat, kartofler eller hvad du synes. Glæd dig til duften når du åbner pakken. ? Velbekomme...