x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Kulmule en papillote

FOOD_BY_CHRISNOS | 5. maj 2020

Jeg fik fat i nogle flotte kulmule fileter hos fiskemanden i dag, så de skal selvfølgelig nydes i aften. ?

Kulmulen er en virkelig lækker spisefisk. Flot hvidt kød og en god mild smag. ?

Jeg tilbereder den en papillote, altså bagt i papir i ovnen. Det er en rigtig fin tilberedningsmetode, hvor man holder på både saft og kraft.

Og den skønneste duft møder dig, når du åbner den færdigtilberedte pakke. ?

Lad os så komme i gang. Opskriften kommer her?


Kulmule en papillote

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 15 minutter
Antal: 2 personer
Forfatter: Food_by_chrisnos

Ingredienser

  • 2 stk. Kulmulefilet
  • Salt
  • Forårsløg fintsnittet
  • fennikel toppen
  • Dild
  • Citronskal revet
  • Hvidvin lidt
  • Olivenolie lidt - god kvalitet
  • Smør

Sådan gør du

  • Skær din fisk i passende stykker og placér et stykke på bagepapir.
    Krydr med salt, læg snittede forårsløg, fennikel (jeg brugte toppen) dild, revet citronskal, lidt hvidvin, lidt god olivenolie og et par klatter smør på toppen.
    Fold nu den ene side af bagepapiret over fisken og fold nu rundt om fisken.
    Fold på fold til du er hele vejen rundt.
    Sno det sidste og læg under pakken.
    Bages nu i ovnen i 12-15 minutter ved 200 grader, afhængig af stykkernes størrelse.
    Server fisken med fx fennikelsalat, kartofler eller hvad du synes.
    Glæd dig til duften når du åbner pakken. ?
    Velbekomme...
    Kulmule en papillotte
    Kulmule en papillotte
    Kulmule en papillotte

Om forfatteren


Christina er uddannet kok og er 37 år. Hun elsker at nørde i alle retninger, men der er også plads til down to earth kokkerier. Christina er vild med at dele ud af tips, tricks og ideer fra kokkeverdenen.

Følg mig på Instagram her.