
Denne gryderet er krydret, lunende og comfortfood agtig – perfekt til slutningen af vinteren og efteråret!
Fyldt med grøntsager fra køleskabet, hakket oksekød og godt med krydderier – den smager skønt! Den er sund og så tager ikke mange minutter at bikse sammen…
Perfekt som nem hverdagsmad eller til weeekenden, hvor der skal tømmes ud i køleskabet…
Spis den som den er, server den med et godt brød til eller med ris hvis du er meget sulten.

Krydret grøntsagsgryde med oksekød
Ingredienser
- 300 gram Hakket oksekød
- Smør til stegningen
- 2 stk. Skalotteløg finthakket
- 3 fed Hvidløg finthakket
- 3 stk. Gulerødder skåret i tern
- 250 gram Sødkartoffel skrællet og skåret i tern
- 1 dåse Hakket Tomater
- 3 deciliter Vand
- 1 spsk. Æblecidereddike eller citronsaft
- 1 stk. Squash skåret i tern
- 1/2 stk. Broccoli hoveder i små buketter
Krydderier
- 1 spsk. Paprika
- 2 tsk. Muskatnød
- 1 tsk. Koriander
- 1 tsk. Kardemomme
- 1 tsk. Stødt ingefær
- 1/2 tsk. Stødt chili
- 1 tsk. Salt
- Peber lidt
Sådan gør du
- Brun oksekødet i lidt smør i en gryde.
- Tilsæt løg, hvidløg og alle krydderierne, lad simre et par minutter.
- Tilsæt gulerødder, sød kartoffel, hakkede tomater, vand og eddike – lad det simre under låg ca. 10 min.
- Tilsæt så broccoli og squash og lad simre yderligere 5 min.
- Smag til og servér, evt. med lidt hakket persille på toppen
Om forfatteren
Instragram madblogger (henriette_ak)