ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Krydret grøntsagsgryde med oksekød

HENRIETTE KRISTIANSEN | 24. april 2023
Fyldt med grøntsager fra køleskabet, hakket oksekød og godt med krydderier – den smager skønt! Den er sund og så tager ikke mange minutter at bikse sammen…
Krydret grøntsagsgryde med oksekød1

Denne gryderet er krydret, lunende og comfortfood agtig – perfekt til slutningen af vinteren og efteråret!

Fyldt med grøntsager fra køleskabet, hakket oksekød og godt med krydderier – den smager skønt! Den er sund og så tager ikke mange minutter at bikse sammen…

Perfekt som nem hverdagsmad eller til weeekenden, hvor der skal tømmes ud i køleskabet…
Spis den som den er, server den med et godt brød til eller med ris hvis du er meget sulten.


Krydret grøntsagsgryde med oksekød1

Krydret grøntsagsgryde med oksekød

Fyldt med grøntsager fra køleskabet, hakket oksekød og godt med krydderier – den smager skønt! Den er sund og så tager ikke mange minutter at bikse sammen…
No ratings yet
Udskriv Pin
Tilb. tid: 22 minutter
Antal: 4 personer
Forfatter: Henriette Kristiansen

Ingredienser

  • 300 gram Hakket oksekød
  • Smør til stegningen
  • 2 stk. Skalotteløg finthakket
  • 3 fed Hvidløg finthakket
  • 3 stk. Gulerødder skåret i tern
  • 250 gram Sødkartoffel skrællet og skåret i tern
  • 1 dåse Hakket Tomater
  • 3 deciliter Vand
  • 1 spsk. Æblecidereddike eller citronsaft
  • 1 stk. Squash skåret i tern
  • 1/2 stk. Broccoli hoveder i små buketter

Krydderier

  • 1 spsk. Paprika
  • 2 tsk. Muskatnød
  • 1 tsk. Koriander
  • 1 tsk. Kardemomme
  • 1 tsk. Stødt ingefær
  • 1/2 tsk. Stødt chili
  • 1 tsk. Salt
  • Peber lidt

Sådan gør du

  • Brun oksekødet i lidt smør i en gryde.
  • Tilsæt løg, hvidløg og alle krydderierne, lad simre et par minutter.
  • Tilsæt gulerødder, sød kartoffel, hakkede tomater, vand og eddike – lad det simre under låg ca. 10 min.
  • Tilsæt så broccoli og squash og lad simre yderligere 5 min.
  • Smag til og servér, evt. med lidt hakket persille på toppen

Om forfatteren


Instragram madblogger (henriette_ak)