Opskrift på koteletter i fad
Den danske klassiker som aldrig går af mode. Denne nemme ret kan personligøres helt som man lyster. Du kan putte i retten lige hvad du eller børnene bedst kan lide. Herover ses min version, herunder hvad jeg bruger i vores KOTELETTER I FAD.
Redaktion: Se vores bedste opskrift på koteletter i fad her.

Koteletter i fad
Ingredients
- 3 clove Hvidløg
- 2 stk. Løg Kun 1 løg hvis det er stort
- 2 stk. Forårsløg
- 250 gram Champignon
- 2 can Hakket Tomater
- 2 can Aspargessnitter Med væde
- Krydderier Paprika, salt, peber
- 8 stk. Nakkefilet Kan erstattes af almindelig koteletter
- 1 deciliter Fløde
- 125 gram Bacon
- 5 deciliter Ris
- 10 deciliter Vand
- Salt
Instructions
Koteletter i fad
Svits løg, forårsløg og hvidløg uden de bruner, tilsæt svampe og svits disse bløde. Herefter tilsættes først paprika derefter tomat og asparges. Tilsæt fløde og kog retten sammen. Du er nu klar til at samle din ret i fadet i rækkefølgende, koteletter, sauce og bacon oven på. Her efter en tur i ovnen cirka 20 minutter ved 180 grader.Ris
Kog risen i let saltet vand i 12 minutter og lad det hvile (med et klæde henover i 12 minutter). De er nu klar til servering. Server gerne retten med dampede grøntsager eller en frisk salat. Velbekomme.