ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Koldskål med jordbær

HENRIETTE KRISTIANSEN | 19. juli 2019
Jeg har lavet koldskålen helt plain; bare 5 ingredienser og ingen æg - nem og hurtig at lave og den smager skønt! Ovenpå har jeg knasende og sød vanillecrunch, som gør det super godt sammen med de friske bær.

Vejret viser sig fra sin bedste side disse dage og sommeren indbyder til lette, kølige retter som fx denne koldskål – selvfølgelig med danske jordbær

Jeg har lavet koldskålen helt plain; bare 5 ingredienser og ingen æg – nem og hurtig at lave og den smager skønt!

Ovenpå har jeg knasende og sød vanillecrunch, som gør det super godt sammen med de friske bær ? I finder opskriften på begge dele herunder.
Ha en dejlig dag!


Koldskål med jordbær

Jeg har lavet koldskålen helt plain; bare 5 ingredienser og ingen æg - nem og hurtig at lave og den smager skønt! Ovenpå har jeg knasende og sød vanillecrunch, som gør det super godt sammen med de friske bær.
No ratings yet
Udskriv Pin
Ret: Dessert
Køkken: Dansk
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 30 minutter
Antal: 4 personer
Forfatter: Henriette Kristiansen

Ingredienser

Koldskål

  • 5 deciliter Ymer Eller yoghurt naturel/tykmælk
  • 5 deciliter Kærnemælk
  • 1 spsk. Citronsaft
  • 2 tsk. Vaniljesukker
  • 3 spsk. Sukker

Vanillecrunch

  • 200 gram Havregryn
  • 50 gram Mandler Hakkede
  • 25 gram kokosflager
  • 1.5 tsk. Vaniljesukker
  • 2 spsk. Kokosolie
  • 2 spsk. Sirup

Sådan gør du

Koldskål (4 pers)

  • Alle ingredienser røres sammen og koldskålen er klar

Vanillecrunch (1 bageplade)

  • I en skål blandes havregryn, mandler, kokosflager og vanillesukker.
  • I en anden skål puttes kokosolie og sirup og gives ca 30 sek i mikroovn - til det smelter.
  • Hæld det flydende i det tørre og rør godt sammen.
  • Hæld ud på en bageplade beklædt med bagepapir og bag 15-20 min ved 175 grader.
  • Vend et par gange undervejs og holdt lidt øje, da det går stærkt til sidst.
  • Granolaen skal være let gylden.
  • Lad afkøle og server på din koldskål (eller på skyr, yoghurt mv)

Om forfatteren


Instragram madblogger (henriette_ak)

Følg min Instagram profil her.