x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Koldbrygget Kaffe Sous Vide

Per Asmussen | 20. april 2018

Koldbrygget kaffe smager fantastisk, men det tager mellem 12-24 timer at lave.

Ved hjælp af sous vide teknikken kan det laves på “kun” 2 timer i stedet for.

Smagen er dejlig, den er mere rund og mild i smagen og passer perfekt til en iskaffe en sommerdag på terrassen. 

Koldbrygget Kaffe Sous Vide

No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: drik, Hygge, Kaffe, Sommer
Forb. tid: 2 minutter
Tilb. tid: 2 timer
Antal: 4 Portioner
Forfatter: Per Asmussen

Ingredienser

  • 8 deciliter Vand
  • 1 deciliter Kaffe Stempelkaffekværnet

Sådan gør du

  • Start med at tænde din sous vide/vandbad på 65,5 grader. 
    Bland kaffen og vandet sammen i en stempelkande og rør godt rundt.
    Placer kaffekanden i vandbadet og tilbered det i 2 timer.
    Koldbrygget Kaffe Sous Vide
    Efter de 2 timer tages kaffekanden op og stemplet trykkes ned forsigtigt.
    Sæt kaffen på køl og det er klar til f.eks. en lækker iskaffe.
    Cold brew coffee
     

Om forfatteren