Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Koldbrygget Kaffe Sous Vide

Per Asmussen
   

Per er stifter af og redaktør på GastroFun.dk. Pers hjerte banker især for sous vide-teknikken, saucer og krogmodnet kød. Hans mission er at få danskerne til at spise bedre, lege og eksperimentere i køkkenet.

20. april 2018
Koldbrygget kaffe smager fantastisk, men det tager mellem 12-24 timer at lave. Ved hjælp af sous vide teknikken kan det laves på kun 2 timer i stedet for.

Opskrift på koldbrygget kaffe sous vide

Koldbrygget kaffe smager fantastisk, men det tager mellem 12-24 timer at lave.

Ved hjælp af sous vide teknikken kan det laves på “kun” 2 timer i stedet for.

Smagen er dejlig, den er mere rund og mild i smagen og passer perfekt til en iskaffe en sommerdag på terrassen.


Antal: 4 personer

Koldbrygget Kaffe Sous Vide

Koldbrygget kaffe smager fantastisk, men det tager mellem 12-24 timer at lave. Ved hjælp af sous vide teknikken kan det laves på kun 2 timer i stedet for.
Forfatter: Per Asmussen
Ret: Drikke
Køkken: Dansk
Forb. tid: 2 minutter
Tilb. tid: 2 timer

Ingredienser

  • 8 deciliter Vand
  • 1 deciliter Kaffe Stempelkaffekværnet

Sådan gør du

  • Start med at tænde din sous vide/vandbad på 65,5 grader. 
  • Bland kaffen og vandet sammen i en stempelkande og rør godt rundt.
  • Placer kaffekanden i vandbadet og tilbered det i 2 timer.
  • Efter de 2 timer tages kaffekanden op og stemplet trykkes ned forsigtigt.
  • Sæt kaffen på køl og det er klar til f.eks. en lækker iskaffe.