Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Kødsovs

Agervig26. marts 2018

Opskrift på kødsovs

Den klassiske danske version af kødsauce. Retten kan laves på 10-15 minutter og er super god i en travl hverdag.


Antal: 2 Portioner

Kødsovs

Forfatter: Agervig
Forb. tid: 3 minutter
Tilb. tid: 12 minutter

Ingredienser

  • 500 gram Hakket Oksekød
  • 1 stk. Løg
  • 3 loaf Bacon
  • 1 clove Hvidløg
  • 1 stk. Gulerødder
  • 1 can Hakket Tomater
  • Krydderier Salt, peber, sukker, eddike og citronsaft
  • 1 spsk. Olie

Sådan gør du

  • Sørg for at kødet er taget ud af køleskabet 15-30 minutter inden du går i gang, det hjælper med at kødet bliver stegt frem for "kogt".
    Start med at skære baconen i små stykker og steg dem ved middelhøj varme i en tykbundet gryde. Hak løget, hvidløget og guleroden og kom dem på panden 2 minutter efter baconen. 2 minutter senere tages det hele op og lægges i en skål.
    Skru op for panden og kom olien i. Brun kødet og kom de hakkede tomater og løget, hvidløget, gulerødderne og baconen i.
    Lad det simre i 5-7 minutter og smag til med salt, peber, eddike, citronsaft og sukker.
    Retten er nu klar til servering.