Opskrift på kødsovs
Den klassiske danske version af kødsauce. Retten kan laves på 10-15 minutter og er super god i en travl hverdag.

Antal: Portioner
Kødsovs
Ingredienser
- 500 gram Hakket Oksekød
- 1 stk. Løg
- 3 loaf Bacon
- 1 clove Hvidløg
- 1 stk. Gulerødder
- 1 can Hakket Tomater
- Krydderier Salt, peber, sukker, eddike og citronsaft
- 1 spsk. Olie
Sådan gør du
- Sørg for at kødet er taget ud af køleskabet 15-30 minutter inden du går i gang, det hjælper med at kødet bliver stegt frem for "kogt". Start med at skære baconen i små stykker og steg dem ved middelhøj varme i en tykbundet gryde. Hak løget, hvidløget og guleroden og kom dem på panden 2 minutter efter baconen. 2 minutter senere tages det hele op og lægges i en skål. Skru op for panden og kom olien i. Brun kødet og kom de hakkede tomater og løget, hvidløget, gulerødderne og baconen i. Lad det simre i 5-7 minutter og smag til med salt, peber, eddike, citronsaft og sukker.
Retten er nu klar til servering.