ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Kartoffelpizza

Anne MetteAnne Mette Autzen

Anne Mette elsker at eksperimentere med nye ting i køkkenet - gerne med sæsonens råvarer - hvad enten det er syltning, bagning eller madlavning!

26. november 2018
Hurtig og nem kartoffelpizza med pesto

Opskrift på kartoffelpizza

Nem og lækker vegetarpizza lavet på kun 30 minutter. Retten er perfekt til en hverdagsret i en travl familie. 

Jeg har “snydt” og brugt en færdig købepizzadej, men det smager den ikke dårligere af.


Antal: 4 Portioner

Kartoffelpizza

Hurtig og nem kartoffelpizza med pesto
Forfatter: Anne Mette Autzen
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 15 minutter

Ingredienser

  • 1 stk. Pizzadej 1 rulle færdigkøbt pizzadej
  • 125 gram Ricotta 1/2 pakke
  • 2 spsk. Pesto Grøn
  • 1 spsk. Olie Oliven
  • 1 stk. Rødløg
  • 1 stk. Kartoffel Stor
  • 70 gram Mozarella Revet
  • Krydderier Salt og peber

Sådan gør du

  • Start at tænde ovnen på 225 grader varmluft.
    Rul dejen ud på en bageplade og lad den ligge lid ved tstue temperatur.
    Smør ricotta på bunden.
    Skær løg og kartofler i tynde skiver og læg dem på pizza bunden.
    Krydr med salt og peber.
    Bland pesto og olie i en lille ramekin/skål og fordel det på pizzaen - drys til sidst med revet mozzarella.
    Når ovnen er varm skrues den fra varmluft og over på almindelig ovn.
    Bag pizzaen i ovnen 225 grader i cirka 12-15 minutter.

Noter