Hurtig og nem kartoffelpizza med pesto

Opskrift på kartoffelpizza
Nem og lækker vegetarpizza lavet på kun 30 minutter. Retten er perfekt til en hverdagsret i en travl familie.
Jeg har “snydt” og brugt en færdig købepizzadej, men det smager den ikke dårligere af.

Servings: Portioner
Kartoffelpizza
Hurtig og nem kartoffelpizza med pesto
Ingredients
- 1 stk. Pizzadej 1 rulle færdigkøbt pizzadej
- 125 gram Ricotta 1/2 pakke
- 2 spsk. Pesto Grøn
- 1 spsk. Olie Oliven
- 1 stk. Rødløg
- 1 stk. Kartoffel Stor
- 70 gram Mozarella Revet
- Krydderier Salt og peber
Instructions
- Start at tænde ovnen på 225 grader varmluft. Rul dejen ud på en bageplade og lad den ligge lid ved tstue temperatur. Smør ricotta på bunden. Skær løg og kartofler i tynde skiver og læg dem på pizza bunden. Krydr med salt og peber. Bland pesto og olie i en lille ramekin/skål og fordel det på pizzaen - drys til sidst med revet mozzarella. Når ovnen er varm skrues den fra varmluft og over på almindelig ovn. Bag pizzaen i ovnen 225 grader i cirka 12-15 minutter.