x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Kanelsnegle i bradepande

MICKICHENG | 11. maj 2020

SE NU HER!! ??

Snaskede KANELSNEGLE i bradepande for ekstra mush og ekstra smovs!! ??

Ser det ikke lækkert ud?!?

Hvem skal lave sådan en lækker basse til dig?! ??

Jeg har lavet den i flere versioner og jeg kan faktisk ikke blive enig med mig selv om, hvilken jeg selv synes er pænest ??

Kanelsnegle i bradepande

Kanelsnegle i bradepande


Redaktion: Se vores opskrift på kanelsnegle her.


Kanelsnegle i bradepande

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 1 time 30 minutter
Tilb. tid: 20 minutter
Antal: 12 snegle
Forfatter: MickiCheng

Ingredienser

Dej

  • 35 gram Gær
  • 3 deciliter Mælk
  • 3 spsk. Sukker
  • 1 stk. Æg
  • 700 gram Hvedemel kan være op til 800 gram
  • 1 tsk. Salt
  • 2 spsk. Olie
  • 75 gram Smør blødt
  • 1 stk. Æg til pensling

Remonce

  • 150 gram Smør blødt
  • 150 gram Sukker
  • 1.5 spsk. Kanel
  • 50 gram Marcipan revet
  • 50 gram Mørk chokolade

Glasur

  • 50 gram Flødeost naturel
  • 150 gram Flormelis
  • 1 spsk. Mælk kan være op til 2 spsk.

Sådan gør du

Dej

  • Lun mælk og opløs gær i mælken.
    Kom sukker, olie og æg i.
    Rør rundt.
    Tilsæt det meste af melet og salt og kør på maskine.
    Tilsæt mere mel hvis nødvendigt.
    Kom smør i og kør dejen smidig og lækker 5-7 minutter.
    Lad hæve til dobbelt størrelse - cirka 45 minutter.
    Hak chokoladen groft og bland alle ingredienser til remoncen sammen.
    Rul derefter dejen ud til et stort rektangel på cirka 35 x 35 cm.
    Smør remoncen ud på hele dejen og rul dejen stramt til en pølse.
    Skær stykker á cirka 3 cm tykkelse og placér dem i en bradepande med bagepapir.
    Lad sneglene efterhæve cirka 30 minutter.
    Pensl med æg og bag i cirka 15-20 minutter ved 200 grader almindelig ovn.
    Sneglene må godt vokse sammen!
    Bland alle ingredienser til glasuren sammen - sørg for, at det er en tyk og lækker glasur.
    Fordel glasuren på sneglene inden servering!
    Rigtig god fornøjelse med det!! ??

Om forfatteren


Micki elsker kage, søde sager og alt godt inden for bagværk. Selvom Micki er god til at svinge kagerullen i køkkenet, nyder han også en god, hjemmelavet bearnaise og tykke, friterede fritter! Og en god, rød bøf!

Følg mig på Instagram her.