Lækre kaftas (krydret oksekød) serveret med tomatsauce, kartofler og tomater.Kafta stammer fra det libanesiske køkken.

Lækre kaftas (krydret oksekød) serveret med tomatsauce, kartofler og tomater.
Kafta stammer fra det libanesiske køkken.

Kafta i tomatsauce
Lækre kaftas (krydret oksekød) serveret med tomatsauce, kartofler og tomater.Kafta stammer fra det libanesiske køkken.
Udskriv
Pin
Antal: 2 personer
Ingredienser
Kødfarsen
- 400 gram Hakket Oksekød
- 1 stk. Løg hakket
- 1 fed Hvidløg presset
- 2 spsk. Rasp
- 1 stk. Æg
- 1 håndfuld Persille hakket
- 1 spsk. Tomatpure
- 1 spsk. 7 krydderier
- 1 spsk. Salt
- 1 tsk. Spidskommen
Tomatsauce
- 2 spsk. Tomatpure
- 500 milliliter Vand
- 1 stk. Bouillonterning
- Salt og peber
Derudover
- Tomater
- Kartofler
Sådan gør du
- Bland alt i kødfarsen sammen og form dem til flade frikadeller. Skræl kartoflerne og skær dem i skiver. Steg dem kort på en pande eller kog kartoflerne kort. Skær tomater i skiver. Kom det hele i fadet som på billedet skiftevis. Kom tingene til tomatsauce på en pande med lidt olie og tilsæt vandet. Kog det lidt og hæld det over fadet så det dækker op til lidt over halvdelen. Kom det hele i ovnen ved 200 grader i 35-40 minutter almindelig ovn. Velbekomme
Om forfatteren
Kvinde på 26 år. Mor til 2. Brænder for madlavning og bagning. Elsker at udforske nye i køkkenet.
Følg mig på Instagram her.