ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Kafta i tomatsauce

KITCHENBYSAHAR | 7. april 2021
Lækre kaftas (krydret oksekød) serveret med tomatsauce, kartofler og tomater.
Kafta stammer fra det libanesiske køkken.

Lækre kaftas (krydret oksekød) serveret med tomatsauce, kartofler og tomater.

Kafta stammer fra det libanesiske køkken.


Kafta i tomatsauce

Lækre kaftas (krydret oksekød) serveret med tomatsauce, kartofler og tomater.
Kafta stammer fra det libanesiske køkken.
No ratings yet
Udskriv Pin
Ret: Hovedret
Køkken: Middelhavet
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 35 minutter
Antal: 2 personer
Forfatter: kitchenbysahar

Ingredienser

Kødfarsen

  • 400 gram Hakket Oksekød
  • 1 stk. Løg hakket
  • 1 fed Hvidløg presset
  • 2 spsk. Rasp
  • 1 stk. Æg
  • 1 håndfuld Persille hakket
  • 1 spsk. Tomatpure
  • 1 spsk. 7 krydderier
  • 1 spsk. Salt
  • 1 tsk. Spidskommen

Tomatsauce

  • 2 spsk. Tomatpure
  • 500 milliliter Vand
  • 1 stk. Bouillonterning
  • Salt og peber

Derudover

  • Tomater
  • Kartofler

Sådan gør du

  •  
    Bland alt i kødfarsen sammen og form dem til flade frikadeller.
    Skræl kartoflerne og skær dem i skiver. Steg dem kort på en pande eller kog kartoflerne kort. Skær tomater i skiver. Kom det hele i fadet som på billedet skiftevis.
    Kom tingene til tomatsauce på en pande med lidt olie og tilsæt vandet. Kog det lidt og hæld det over fadet så det dækker op til lidt over halvdelen.
    Kom det hele i ovnen ved 200 grader i 35-40 minutter almindelig ovn.
    Velbekomme

Om forfatteren


Kvinde på 26 år. Mor til 2. Brænder for madlavning og bagning. Elsker at udforske nye i køkkenet.

Følg mig på Instagram her.