
Opskrift på juletrifli med risalamande, makroner, sherry og kirsebærsovs
Hvis du har en rest risengrød tilovers kan den med fordel trylles om til en skøn juletrifli, der bare emmer af julestemning.
I glasset er knuste makroner med sherry sammen med risalamande, kirsebærsovs og hakkede mandler.
Den smager virkelig skønt denne trifli; makroner og mandler tilføjer knas og sherry giver lige en ekstra dimension til smagen – uhm altså!
Brug triflien som en alternativ juledessert, et sødt indslag til julefrokosten eller måske bare til adventshyggen i eftermiddag.
Triflien tager bare få minutter at kreere og så ser den endda pæn ud på bordet også.

Juletrifli med risalamande, makroner, sherry og kirsebærsovs
Ingredienser
- 300 gram Risengrød
- 1 deciliter Fløde
- 25 gram Flormelis
- 1/2 tsk. Vaniljesukker
- 25 gram Mandler smuttede og hakkede
- 20 stk. Makroner
- 8 spsk. Sherry eller portvin
- 250 gram Kirsebærsauce
Sådan gør du
- Pisk fløden til en let skum og vend den sammen med risengrød, flormelis, vaniljesukker og hakkede mandler.
- Fordel makronerne i 4 glas, put 2 spsk cherry i hvert glas og rør sammen med makronerne. Læg derefter et lag kirsebærsovs og et lag risalamande ovenpå også.
- Top med lidt sovs, makroner og hakkede mandler.
- Lad trække 5-10 min, så sherryen lige trænger ind i makronerne og servér.
Følg mig på Instagram her.