x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Jordskokkechips

ANETTE SøSTRøM ASMUSSEN | 12. maj 2021

Det er ikke kun kartofler, der kan bruges til chips: jordskokker er også meget velegnede til formålet.

Server de lækre, sprøde jordskokkechips som et alternativ til kartoffelchips, eller drys dem over supper eller gryderetter, der skal have et salt og sprødt element.


Jordskokkechips

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 5 minutter
Antal: 1 Portion
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen

Ingredienser

  • Jordskokker
  • Olie til fritering
  • Salt

Sådan gør du

  • Jeg brugte en y-kartoffelskræller til at skrælle mine jordskokker med.
    Skær dine jordskokker i tynde skiver. Jeg brugte et mandolinjern til at tyndsnitte dem til chips, men kunne også sagtens have brugt min y-skræller eller en kniv.
    Jordskokkeskiverne blev herefter tørret godt i et viskestykke.
    De blev friturestegt i en frituregryde ved 185 grader i 2-3 minutter (til de var let gyldne).
    Til sidst blev de lagt på fedtsugende papir og drysset med salt.
    Jordskokkechips

Om forfatteren


Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.