Lækre hotdogs med saftige jomfruhummerhaler og dejlige sprøde løgringe

Lækre hotdogs med saftige jomfruhummerhaler og dejlige sprøde løgringe

Jomfruhummer hotdog med sprøde løgringe
Lækre hotdogs med saftige jomfruhummerhaler og dejlige sprøde løgringe
Udskriv
Pin
Antal: 4 stk.
Grej
- Sprøjtepose Valgfrit
Ingredienser
Løgringe
- 20 stk. Jomfruhummerhaler pillede
- 1 stk. Løg skåret i tykke skiver
- 1 deciliter Mel
- 2 deciliter Panko Rasp
- 1 stk. Æg sammenpisket
- Olie til stegningen
Hotdog
- 2 deciliter Mayo
- 1/2 fed Hvidløg hakket
- 2 spsk. Citronsaft
- 8 blade Romainesalat
- 4 stk. Brød Brioche hotdogbrød
- 2 spsk. Karse
- Salt og peber
Sådan gør du
Løgringe
- Paner løgringene i mel, æg og pankorasp.
- Steg løgringene i rigeligt olie på en pande.
- Når de er gyldne og sprøde ligges de på fedtsugende papir.
Hotdog
- Steg jomfruhummer på en varm pande med olie på.
- Steg dem kun i et par minutter, de må ikke få for længe!
- Bland mayo sammen med hvidløg og citronsaft, hæld den evt. på en sprøjtepose.
- Lun hotdogbrødene.
- Fyld dem med romainesalat, mayo og jomfruhummer.
- Slut af med de sprøde løgringe, og drys med karse og purløg
Om forfatteren
Følg mig på Instagram her.