ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Jomfruhummer hotdog med sprøde løgringe

LAURASAHL | 10. november 2021
Lækre hotdogs med saftige jomfruhummerhaler og dejlige sprøde løgringe
Jomfruhummer hotdog med sprøde løgringe

Lækre hotdogs med saftige jomfruhummerhaler og dejlige sprøde løgringe


Jomfruhummer hotdog med sprøde løgringe

Jomfruhummer hotdog med sprøde løgringe

Lækre hotdogs med saftige jomfruhummerhaler og dejlige sprøde løgringe
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Dansk
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 10 minutter
Antal: 4 stk.
Forfatter: Laurasahl

Ingredienser

Løgringe

  • 20 stk. Jomfruhummerhaler pillede
  • 1 stk. Løg skåret i tykke skiver
  • 1 deciliter Mel
  • 2 deciliter Panko Rasp
  • 1 stk. Æg sammenpisket
  • Olie til stegningen

Hotdog

  • 2 deciliter Mayo
  • 1/2 fed Hvidløg hakket
  • 2 spsk. Citronsaft
  • 8 blade Romainesalat
  • 4 stk. Brød Brioche hotdogbrød
  • 2 spsk. Karse
  • Salt og peber

Sådan gør du

Løgringe

  • Paner løgringene i mel, æg og pankorasp.
  • Steg løgringene i rigeligt olie på en pande.
  • Når de er gyldne og sprøde ligges de på fedtsugende papir.

Hotdog

  • Steg jomfruhummer på en varm pande med olie på.
  • Steg dem kun i et par minutter, de må ikke få for længe!
  • Bland mayo sammen med hvidløg og citronsaft, hæld den evt. på en sprøjtepose.
  • Lun hotdogbrødene.
  • Fyld dem med romainesalat, mayo og jomfruhummer.
  • Slut af med de sprøde løgringe, og drys med karse og purløg

Om forfatteren




Følg mig på Instagram her.