Lækre hotdogs med saftige jomfruhummerhaler og dejlige sprøde løgringe

Opskrift på jomfruhummer hotdog med sprøde løgringe
Lækre hotdogs med saftige jomfruhummerhaler og dejlige sprøde løgringe

Servings: stk.
Jomfruhummer hotdog med sprøde løgringe
Lækre hotdogs med saftige jomfruhummerhaler og dejlige sprøde løgringe
Grej
- Sprøjtepose Valgfrit
Ingredients
Løgringe
- 20 stk. Jomfruhummerhaler pillede
- 1 stk. Løg skåret i tykke skiver
- 1 deciliter Mel
- 2 deciliter Panko Rasp
- 1 stk. Æg sammenpisket
- Olie til stegningen
Hotdog
- 2 deciliter Mayo
- 1/2 fed Hvidløg hakket
- 2 spsk. Citronsaft
- 8 blade Romainesalat
- 4 stk. Brød Brioche hotdogbrød
- 2 spsk. Karse
- Salt og Peber
Instructions
Løgringe
- Paner løgringene i mel, æg og pankorasp.
- Steg løgringene i rigeligt olie på en pande.
- Når de er gyldne og sprøde ligges de på fedtsugende papir.
Hotdog
- Steg jomfruhummer på en varm pande med olie på.
- Steg dem kun i et par minutter, de må ikke få for længe!
- Bland mayo sammen med hvidløg og citronsaft, hæld den evt. på en sprøjtepose.
- Lun hotdogbrødene.
- Fyld dem med romainesalat, mayo og jomfruhummer.
- Slut af med de sprøde løgringe, og drys med karse og purløg
Følg mig på Instagram her.