x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Indisk palak

GRUNDAHLKOSTOGSUNDHED | 13. april 2020

En af mine yndlings retter er denne Indiske Palak.

Retten er en vegetarret med en base på røde linser og tomat.


Indisk palak

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 35 minutter
Antal: 4 personer
Forfatter: grundahlkostogsundhed

Ingredienser

  • 1 stk. Løg stort
  • 3 clove Hvidløg
  • Kokosolie
  • 2 tsk. Garam Masala
  • 1 tsk. Koriander tørret
  • Frisk ingefær 2-3 cm - revet
  • 1 can Hakket Tomater
  • 2 deciliter Vand
  • 1.5 deciliter Linser røde
  • 1.5 deciliter Fløde evt. havre/soya cuisine
  • Salt og peber
  • 150 gram Frisk spinat eller 1/2 pose frosne
  • Koriander friske - til topping. Kan udelades

Sådan gør du

  • Svits løgene klare i olien.
    Tilsæt krydderier og ingefær og svits yderligere et par minutter.
    Kom tomater, vand og linser i og kog i cirka 10 minutter.
    Tilsæt fløde og spinat og kog sammen det sidste stykke tid til linserne er møre.
    En nem, billig og sund aftensmad og ligeså god som frokost dagen efter hvis der er en rest.
    Spis det som det er eller evt. med brune ris eller naan-brød til ?
    Bon appetit ??

Om forfatteren


Grundahl Kost og Sundhed er en sundhedsvirksomhed ved Kostvejleder Maibritt Grundahl Hjorth, som elsker at hjælpe andre til en sundere livsstil, som giver mere energi og overskud i hverdagen, bl.a. med den rigtige kost.

Følg mig på Instagram her.