Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Honningglaseret skorzonerødder

Food_by_chrisnos

Christina er uddannet kok og er 37 år. Hun elsker at nørde i alle retninger, men der er også plads til down to earth kokkerier. Christina er vild med at dele ud af tips, tricks og ideer fra kokkeverdenen.

14. april 2020

Opskrift på honningglaseret skorzonerødder

Fattigmands asparges – hvad er det nu lige det er?? ??

Du støder på dem af og til i supermarkedet. Det er typisk dem du står og kigger på, men vælger at ligge tilbage på hylden igen. Fordi du ikke helt er klar over, hvad du skal stille op med den. Nemlig!! Skorzoneroden…..

Den er ikke så besværlig som den ser ud og så smager den virkelig godt. Så spring ud i det, hvad er det værste der kan ske?? ?

Honningglaseret skorzonerødder

Honningglaseret med brunet smør og hasselnødder


Antal: 2 personer

Honningglaseret skorzonerødder

Forfatter: Food_by_chrisnos
Forb. tid: 20 minutter
Tilb. tid: 10 minutter

Ingredienser

  • 1 pakke Skorzonerrødder
  • Vand
  • Citronsaft fra 1 citron
  • 2 spsk. Honning til glaseringen
  • Smør til glaseringen
  • Salt til glaseringen
  • Hasselnødder ristede - en lille håndfuld
  • Frisk timian lidt

Sådan gør du

  • De lange stængler skylles og skrubbes fri for jord.
    Hav en skål med vand og citronsaft klar.
    Rødderne bliver hurtigt brune når de er skrællet.
    Skæl dem nu og læg dem i vandet.
    Skær dem som du synes og de er nu klar til brug.
    Der findes mange måder at tilberede dem på, her kommer en af dem:
    Giv dem et opkog i vandet og lad dem simre i små 5 minutter.
    Sluk og lad dem stå i cirka 15 minutter i vandet.
    Nu glaseres de på panden i honning og brunet smør og lidt salt, til de er flotte gyldne og glaseringen har lagt sig fint rundt om rødderne.
    Drys med ristede hasselnødder og friske timiankviste.
    Honningglaseret skorzonerødder