x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Hoisin sauce (sous vide)

FORLAGET TURBINE | 27. november 2019

Hjemmelavet og lækker hoisinsauce. Denne opskrift er lavet med sous vide teknikken, men ingredienserne kan selvfølgelig bruges en mere “almindelig” tilberedningsform.

Vi har opskriften fra bogen: “Grill bedre med sous vide“, hvor forfatteren Peter Friehling skriver følgende om opskriften:

“Mit bud på en sødlig, krydret hoisinsovs med fin peanutsmag. Lav den selv, og oplev en helt anden dybde og krydring end de meget søde, købte sovse. Hoisinsovs er velegnet til marinering af alle kødtyper, både lyse og mørke.”


Hoisin sauce (sous vide)

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 2 minutter
Tilb. tid: 2 timer 5 minutter
Antal: 4 personer
Forfatter: Forlaget Turbine

Ingredienser

  • 50 gram Peanuts usaltede
  • 2 spsk. Tamarind
  • 1.5 deciliter Sojasauce
  • 200 gram Brun farin
  • 1 stk. Lime saft og skal
  • 4 clove Hvidløg
  • 1 tsk. Chiliflager knuste
  • 2 spsk. Sesamolie
  • 0.5 tsk. Peber sichuan
  • Stjerneanis kerner fra 1
  • 1 stk. Hele nelliker
  • Kanelstang 1 cm
  • 1 tsk. Fennikelfrø
  • 0.5 deciliter Riseddike

Sådan gør du

  • Bland og vakuumpak alle ingredienserne.
    Tilbered i 2 timer ved 85 °C sous vide.
    Blend.
    Jeg foretrækker den lidt grov i strukturen, men du kan også blende den helt glat.
    Fyld på atamonskyllede glas.

Om forfatteren


Forlaget Turbine udgiver mange spændende kogebøger. Nogle af opskrifterne fra bøgerne deler vi her.

Grill bedre med sous vide

Bogen kan købes her.