Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Hønsesalat

Anne MetteAnne Mette Autzen

Anne Mette elsker at eksperimentere med nye ting i køkkenet - gerne med sæsonens råvarer - hvad enten det er syltning, bagning eller madlavning!

7. august 2018
Har du kogt kylling til overs, for eksempel efter du har kogt hønsekødssuppe, er det oplagt at anvende det kogte kød i en lækker, hjemmelavet hønsesalat. 

Opskrift på hønsesalat

Har du kogt kylling til overs, for eksempel efter du har kogt hønsekødssuppe, er det oplagt at anvende det kogte kød i en lækker, hjemmelavet hønsesalat.


Servings: 4 personer

Hønsesalat

Har du kogt kylling til overs, for eksempel efter du har kogt hønsekødssuppe, er det oplagt at anvende det kogte kød i en lækker, hjemmelavet hønsesalat. 
Author: Anne Mette Autzen
Ret: Frokost
Køkken: Dansk
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 15 minutter

Ingredients

  • 2.5 deciliter Creme Fraiche
  • 1 deciliter Mayonnaise
  • Karry
  • Salt
  • Peber
  • 250 gram Champignon kan evt. erstattes af champignon fra glas
  • Smør til stegning
  • 250 gram Kylling kødet fra ca. 1/2 kogt kylling, plukket i mindre stykker

Instructions

  • Rør alle ingredienserne til dressingen sammen og smag til.
  • Rens champignon, skær dem i skiver/kvarte, og steg dem i smør på en varm pande, til de er gyldne og sprøde.
  • Lad dem afkøle let.
  • Vend champignon og kyllingekød i dressingen og smag til igen – måske skal der justeres lidt på mængden af for eksempel salt eller karry.
  • Serveres for eksempel på rugbrød med skiver af rød peberfrugt og et drys hakkede forårsløg.