Har du kogt kylling til overs, for eksempel efter du har kogt hønsekødssuppe, er det oplagt at anvende det kogte kød i en lækker, hjemmelavet hønsesalat.

Opskrift på hønsesalat
Har du kogt kylling til overs, for eksempel efter du har kogt hønsekødssuppe, er det oplagt at anvende det kogte kød i en lækker, hjemmelavet hønsesalat.

Servings: personer
Hønsesalat
Har du kogt kylling til overs, for eksempel efter du har kogt hønsekødssuppe, er det oplagt at anvende det kogte kød i en lækker, hjemmelavet hønsesalat.
Ingredients
- 2.5 deciliter Creme Fraiche
- 1 deciliter Mayonnaise
- Karry
- Salt
- Peber
- 250 gram Champignon kan evt. erstattes af champignon fra glas
- Smør til stegning
- 250 gram Kylling kødet fra ca. 1/2 kogt kylling, plukket i mindre stykker
Instructions
- Rør alle ingredienserne til dressingen sammen og smag til.
- Rens champignon, skær dem i skiver/kvarte, og steg dem i smør på en varm pande, til de er gyldne og sprøde.
- Lad dem afkøle let.
- Vend champignon og kyllingekød i dressingen og smag til igen – måske skal der justeres lidt på mængden af for eksempel salt eller karry.
- Serveres for eksempel på rugbrød med skiver af rød peberfrugt og et drys hakkede forårsløg.