
Opskrift på hjemmelavet mælkechokoladeis
Der er ikke noget som en lækker, hjemmelavet mælkechokoladeis, der kan gøre en varm dag lidt køligere. Denne opskrift er perfekt til chokoladeelskere og er nem at følge, selv for en nybegynder i køkkenet. Du vil lære at lave din egen chokoladeis fra bunden, og det bedste af det hele er, at du selv kan bestemme, hvor chokoladesmagende den skal være. Med denne opskrift kan du imponere dine venner og familie med din hjemmelavede is. Det er også en sjov aktivitet at lave sammen med nogen, og resultatet er en cremet og rig is, der smelter i munden. Så lad os komme i gang med at lave mælkechokoladeis!

Hjemmelavet mælkechokoladeis
Grej
Ingredienser
- 200 gram Mælkechokolade
- 3 deciliter Piskefløde
- ½ stk. Vaniljestang
- 70 gram Sukker
- 3 stk. Pasteuserede æggeblommer
- 2,5 deciliter Sødmælk
Sådan gør du
- Hak mælkechokoladen i mindre stykker og kom den i en skål.
- Hæld fløden i skålen med chokoladen og stil skålen over en gryde med simrende vand. Rør i blandingen, indtil chokoladen er helt smeltet.
- Tag skålen af varmen, når chokoladen er smeltet.
- Skær vaniljestangen på langs og skrab vaniljekornene ud.
- Pisk vaniljekornene sammen med sukker og æggeblommer i en skål, indtil blandingen er lys og luftig.
- Hæld langsomt den smeltede chokoladeblanding i æggeblandingen, mens du pisker konstant.
- Tilsæt sødmælk lidt ad gangen, mens du fortsætter med at piske, indtil alt mælken er tilsat og blandingen er ensartet.
- Hæld chokoladeblandingen i en ismaskine og følg ismaskinens instruktioner, indtil isen har den ønskede konsistens.
- Overfør isen til en fryseegnet beholder og sæt låg på. Stil isen i fryseren.
- Nyd din hjemmelavede mælkechokoladeis, når den er færdigfrossen!