Lækker og velsmagende haydari, der bl.a. passer perfekt til falafel. Haydari er en cremet og lækker dip, der består af feta ost, brændte peberfrugter, olie og krydderier.

Opskrift på hjemmelavet haydari
Lækker og velsmagende haydari, der bl.a. passer perfekt til falafel.
Haydari er en cremet og lækker dip, der består af feta ost, brændte peberfrugter, olie og krydderier.


Servings: personer
Hjemmelavet haydari
Lækker og velsmagende haydari, der bl.a. passer perfekt til falafel. Haydari er en cremet og lækker dip, der består af feta ost, brændte peberfrugter, olie og krydderier.
Ingredienser
- 200 gram Feta
- 2 stk. Rød peberfrugt
- 0.5 bundt Koriander
- 1 tsk. Sød paprika
- 0.5 bundt Bredbladet persille
- 0.5 tsk. Røget paprika
- 1 knivspids Cayennepeber
- 1 fed Hvidløg
- 2 spsk. Olie Olivenolie
Sådan gør du
- Del peberfrugten i to halve og bag dem i 25 minutter ved 170 grader varmluftsovn.
- Peberfrugten skal være lettere bagt uden at være brændt.
- Køl den let af og placer den i en pose i 30 minutter på køl.
- Fjern skindet og blend peberfrugten sammen med alle ingredienserne og lad det trække i minimum 15 minutter før servering.