Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Hjemmelavet haydari

Anette-Anette Søstrøm Asmussen
 

Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.

4. maj 2021
Lækker og velsmagende haydari, der bl.a. passer perfekt til falafel. Haydari er en cremet og lækker dip, der består af feta ost, brændte peberfrugter, olie og krydderier.

Opskrift på hjemmelavet haydari

Lækker og velsmagende haydari, der bl.a. passer perfekt til falafel.

Haydari er en cremet og lækker dip, der består af feta ost, brændte peberfrugter, olie og krydderier.

Hjemmelavet haydari

Servings: 4 personer

Hjemmelavet haydari

Lækker og velsmagende haydari, der bl.a. passer perfekt til falafel. Haydari er en cremet og lækker dip, der består af feta ost, brændte peberfrugter, olie og krydderier.
Author: Anette Søstrøm Asmussen
Ret: Sauce, Tilbehør
Køkken: Middelhavet
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 40 minutter

Ingredienser

  • 200 gram Feta
  • 2 stk. Rød peberfrugt
  • 0.5 bundt Koriander
  • 1 tsk. Sød paprika
  • 0.5 bundt Bredbladet persille
  • 0.5 tsk. Røget paprika
  • 1 knivspids Cayennepeber
  • 1 fed Hvidløg
  • 2 spsk. Olie Olivenolie

Sådan gør du

  • Del peberfrugten i to halve og bag dem i 25 minutter ved 170 grader varmluftsovn.
  • Peberfrugten skal være lettere bagt uden at være brændt.
  • Køl den let af og placer den i en pose i 30 minutter på køl.
  • Fjern skindet og blend peberfrugten sammen med alle ingredienserne og lad det trække i minimum 15 minutter før servering.