x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Hjemmelavet haydari

ANETTE SøSTRøM ASMUSSEN | 4. maj 2021

Lækker og velsmagende haydari, der bl.a. passer perfekt til falafel.

Haydari er en cremet og lækker dip, der består af feta ost, brændte peberfrugter, olie og krydderier.

Hjemmelavet haydari


Hjemmelavet haydari

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 40 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen

Ingredienser

  • 200 gram Feta
  • 2 stk. Rød peberfrugt
  • 0.5 bunch Koriander
  • 1 tsk. Sød paprika
  • 0.5 bunch Bredbladet persille
  • 0.5 tsk. Røget paprika
  • 1 pinch Cayennepeber
  • 1 clove Hvidløg
  • 2 spsk. Olie Olivenolie

Sådan gør du

  • Del peberfrugten i to halve og bag dem i 25 minutter ved 170 grader varmluftsovn.
    Peberfrugten skal være lettere bagt uden at være brændt.
    Køl den let af og placer den i en pose i 30 minutter på køl.
    Fjern skindet og blend peberfrugten sammen med alle ingredienserne og lad det trække i minimum 15 minutter før servering.

Om forfatteren


Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.