Opskrift på hjemmelavet grov sennep
Dejlig og lækker hjemmelavet sennep, både med det stærke og milde sennepskorn.
Opskriften kræver ikke det store arbejde, men masser af vente- og hviletid.

Servings: glas
Hjemmelavet grov sennep
Ingredients
- 90 gram Sennepskorn gule
- 45 gram Sennepskorn brune
- 2.5 tsk. Sennepspulver Colemans
- 5 stk. Allehånde hel
- Estragon 3 kviste - frisk og hakket
- 1.5 tsk. Anisfrø
- 1 tsk. Salt
- 2 deciliter Æbleeddike
- 7 spsk. Honning
- 2 spsk. Sukker
- 2 tsk. Gurkemeje
- 1.5 deciliter Æbleeddike til senere brug
- Atamon til at skylle glasset
Instructions
- 1. Sennepskorn, allehånde og anisfrø stødes i en morter. Kom det i en gryde. 2. Tilsæt sennepspulver, gurkemeje, sukker, honning, æbleeddike, salt og hakket estragon og lad det koge op. 3. Kom sennepmassen på glas der er skyllet med atamon og sæt dem på køl. 4. De næste 3-4 dage, røres der lidt eddike i til ønskede konsistens. 5. Sennepsmassen blendes, jo længere tid man blender jo finere bliver den.