ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Hjemmelavet grov sennep

CASPER SOBCZYK | 11. maj 2020

Dejlig og lækker hjemmelavet sennep, både med det stærke og milde sennepskorn.

Opskriften kræver ikke det store arbejde, men masser af vente- og hviletid.


Hjemmelavet grov sennep

4.67 fra 3 stemmer
Udskriv Pin
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 10 minutter
Antal: 1 glas
Forfatter: casper sobczyk

Ingredienser

  • 90 gram Sennepskorn gule
  • 45 gram Sennepskorn brune
  • 2.5 tsk. Sennepspulver Colemans
  • 5 stk. Allehånde hel
  • Estragon 3 kviste - frisk og hakket
  • 1.5 tsk. Anisfrø
  • 1 tsk. Salt
  • 2 deciliter Æbleeddike
  • 7 spsk. Honning
  • 2 spsk. Sukker
  • 2 tsk. Gurkemeje
  • 1.5 deciliter Æbleeddike til senere brug
  • Atamon til at skylle glasset

Sådan gør du

  • 1. Sennepskorn, allehånde og anisfrø stødes i en morter. Kom det i en gryde.
    2. Tilsæt sennepspulver, gurkemeje, sukker, honning, æbleeddike, salt og hakket estragon og lad det koge op.
    3. Kom sennepmassen på glas der er skyllet med atamon og sæt dem på køl.
    4. De næste 3-4 dage, røres der lidt eddike i til ønskede konsistens.
    5. Sennepsmassen blendes, jo længere tid man blender jo finere bliver den.

Om forfatteren


Kok

Følg mig på Instagram her.